Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Schi extrem la Predeal. Un turist a schiat cu un urs care alerga pe urmele lui

Redactia Brasov

Publicat

pe

Un turist aflat pe schiuri a avut ghinionul de a se întâni cu un urs, chiar pe pârtia din Predeal. Din fericire, tânărul schior a scăpat cu bine după întâlnirea neașteptată cu ursul.

Publicitate

Ca să distragă atenţia ursului, turistul şi-a aruncat rucsacul pe care îl avea la el, iar ursul a fost păcălit.

Imaginile au fost filmate de turiştii care se aflau în telescaun.

Publicitate

„Schiorul a fost fugărit de urs în jur de ora 16.00 pe Partia Clabucet (Varianta neagră – despre care ţin să mentionez că era închisă şi pustie). Eram în telescaun şi a durat ceva până am reuşit să încep filmarea, schiorul fiind urmărit de acel urs de mai mult timp. Tocmai ce începea partea plată a pârtiei unde ursul are avantaj, dar atunci am oprit filmarea pentru că nu se mai vedea nimic de copaci. Pe parcursul timpului, jos au ajuns 5 ambulanţe şi 2 maşini de poliţie cu sirenele pornite. Schiorul a fost luat de pe pârtie de câteva snowmobile cu paramedici şi jandarmi care se îndreptau către locul respectiv. într-o ambulanţă care a plecat la scurt timp, era un copil care plângea, pe locul de lângă şofer, probabil copilul schiorului. Speram că nu a fost ceva foarte grav.„, a scris David Creţa.

„3 apeluri la 112, cu privire la prezența unui urs la Predeal. A fost vorba despre același urs, care a apărut pe Pârtia Clăbucet și Sub Telefetic. La fiecare apel jandarmii montani au intervenit prompt și au îndepărtata animalul de pe pârtie. Datorită faptului că la intervenție au folosit un atv cu șenile, zgomotul produs a izgonit ursul în pădure. În urma apelurilor repetate, am luat legătura cu administratorul fondului de vânătoare, care va demara procedurile pentru relocarea animalului.”, a transmis Jandarmeria Braşov.

Publicitate
video

sursa video: David C.

 

Publicitate
Publicitate
1 Comentariu
 • Avatar Alex spune:

  Zboara puiule zboara

 • Eveniment

  Două victime în urma unui accident în care o maşină a intrat într-un cap de pod pe DN 1, la Predeal

  Redactia Brasov

  Publicat

  pe

  Publicitate

  Un bărbat, care conducea un autovehicul pe DN 1, având direcție de deplasare Brașov către Predeal, la km 153 + 200 metri a lovit un cap de pod. În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital.

  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

  Publicitate

  Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul se desfășoară în condiții normale.

  Publicitate
  Citește mai mult

  Eveniment

  Un bărbat din Recea a incendiat 5 pui de câine. Niciunul nu a supravieţuit

  Redactia Brasov

  Publicat

  pe

  Publicitate

  Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”.

  În fapt, la data de 05 mai 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Recea, județul Brașov, cu privire la faptul că un bărbat din aceeași localitate, ar fi ucis, prin incendiere, 5 pui de câine.

  Publicitate

  La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii, care au identificat autorul faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 35 ani, precum și cadavrele celor 5 animale, stabilind faptul că acestea nu aveau stăpân.

  În continuare, conform procedurilor legale în vigoare, s-a procedat la ridicarea cadavrelor animalelor de către reprezentanții unității administrativ-teritoriale.

  Publicitate

  În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  Publicitate
  Citește mai mult

  Eveniment

  Percheziţii la două firme care vindeau piese auto contrafăcute

  Redactia Brasov

  Publicat

  pe

  Publicitate

  Astăzi, 06 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează percheziții domiciliare și controale economice, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute.

  Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale.

  Publicitate

  Acțiunile se vor desfășura în patru locații, în urma acestora urmând a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt.

  Polițiștii vor pune în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii.

  Publicitate

  Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

  Publicitate
  Citește mai mult
  Publicitate
  Publicitate

  De Interes

  >