Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Schi extrem la Predeal. Un turist a schiat cu un urs care alerga pe urmele lui

Publicat

pe

Un turist aflat pe schiuri a avut ghinionul de a se întâni cu un urs, chiar pe pârtia din Predeal. Din fericire, tânărul schior a scăpat cu bine după întâlnirea neașteptată cu ursul.

Publicitate

Ca să distragă atenţia ursului, turistul şi-a aruncat rucsacul pe care îl avea la el, iar ursul a fost păcălit.

Imaginile au fost filmate de turiştii care se aflau în telescaun.

„Schiorul a fost fugărit de urs în jur de ora 16.00 pe Partia Clabucet (Varianta neagră – despre care ţin să mentionez că era închisă şi pustie). Eram în telescaun şi a durat ceva până am reuşit să încep filmarea, schiorul fiind urmărit de acel urs de mai mult timp. Tocmai ce începea partea plată a pârtiei unde ursul are avantaj, dar atunci am oprit filmarea pentru că nu se mai vedea nimic de copaci. Pe parcursul timpului, jos au ajuns 5 ambulanţe şi 2 maşini de poliţie cu sirenele pornite. Schiorul a fost luat de pe pârtie de câteva snowmobile cu paramedici şi jandarmi care se îndreptau către locul respectiv. într-o ambulanţă care a plecat la scurt timp, era un copil care plângea, pe locul de lângă şofer, probabil copilul schiorului. Speram că nu a fost ceva foarte grav.„, a scris David Creţa.

Publicitate

„3 apeluri la 112, cu privire la prezența unui urs la Predeal. A fost vorba despre același urs, care a apărut pe Pârtia Clăbucet și Sub Telefetic. La fiecare apel jandarmii montani au intervenit prompt și au îndepărtata animalul de pe pârtie. Datorită faptului că la intervenție au folosit un atv cu șenile, zgomotul produs a izgonit ursul în pădure. În urma apelurilor repetate, am luat legătura cu administratorul fondului de vânătoare, care va demara procedurile pentru relocarea animalului.”, a transmis Jandarmeria Braşov.

video

sursa video: David C.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex

    24 ianuarie, 2021 at 2:49 pm

    Zboara puiule zboara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes