Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Scene incredibile pe strada 13 Decembrie, din Braşov. Un băieţel la volanul unei maşini aflată în mers. Adultul din dreapta, revoltat că sunt filmaţi

Publicat

pe

Publicitate

Scene incredibile au fost surprinse pe strada 13 Decembrie din Braşov! Un băieţel a fost filmat la volanul unei maşini aflată în mers, în timp ce un bărbat adult îl monitorizează de pe scaunul din dreapta.​ În imaginile care au ajuns pe internet se observă cum pe scaunul şoferului se află un copil care pare să aibă în jur de 10 ani doar, iar un bărbat se afla în dreapta lui.

Cel mai probabil adultul din treapta este tatăl copilului. care pare şi foarte revoltat de faptul că sunt filmaţi.

Totul a fost surprins de un alt participant la trafic care a postat imagnile pe Facebook.

Imaginile au fost surprinse de strada 13 decembrie, în apropierea giratoriului de la intersecţia strada Independenţei, în zona pasajului se sub calea ferată.

Publicitate

„La nivelul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii și clarificării cu exactitate a stării de fapt.

Totodată, solicităm cetățenilor ca, de îndată, ce au luat act de nerespectarea unor norme legale (contravenție sau infracțiune), să înștiințeze instituțiile abilitate cu privire la aspectele observate, oferind detalii ce pot conduce la clarificarea stării de fapt, identificarea persoanelor în cauză și dispunerea de măsuri în consecință.”, a transmis IPJ Braşov, cu privire la acest caz.

copilş volan
play-sharp-fill

copilş volan

copil volan
play-sharp-fill

copil volan

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes