Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Scene de groază găsite de medicii ajunşi primii la crima din Codlea: „Bărbatul avea o plagă tăiată la nivel abdominal şi plăgi multiple la nivelul scalpului”

Publicat

pe

Medicii care au ajuns primii la faţa locului crimei de la Codlea au avut parte de o scenă de groază. Femeia era moartă în mijlocul apartamentului, iar bărbatul era semiconştient pe holul de la intrarea în casă. Din cauza stării de sănătate precare nu s-a putut discuta cu el. Acesta a ajuns direct în operaţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

Publicitate

„Un echipaj cu medic a fost solicitat în localitatea Codlea pentru o deblocare. Ulterior la caz s-a descoperit o pacientă cu multiple leziuni incompatibile cu viaţa, s-a constatat decesul. Şi un bărbat cu multiple leziuni care a fost transportat de urgenţă la la Spitalul Judeţean Braşov. Bărbatul era semi-conştient, în stare destul de gravă, cu multiple leziuni. La momentul respectiv nu s-a putut sta de vorbă cu el. Era o plagă tăiată la nivel abdominal şi plăgi multiple la nivelul scalpului. În cazul femeii multiple plăgi cu leziuni incompatibile cu viaţa la nivelul întregului corp.”, a spus doctor Steluţa Guţiu, medic Ambulanţa Braşov

ambulanta brasov

ambulanta brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes