Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Şapte oameni au avut nevoie de asistenţă medicală în prima zi a festivalului Massif. O persoană a ajuns la spital

Publicat

pe

Publicitate

Șapte persoane au primit asistență medicală, iar una dintre ele a fost transportată la spital, din partea SMURD pe parcursul primei zile a festivalului Massif.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au aplicat vineri 87 de sancțiuni pentru abateri săvârșite de șoferi la regimul rutier, unde au constatat și 7 infracțiuni, 2 dintre acestea pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului, iar alte 5 infracțiuni pentru conducerea autovehiculelor sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere, precum și 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, jandarmii brașoveni au depistat o persoană care a încălcat legea privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și au întocmit actele premergătoare pentru o infracțiune de lovire sau alte violențe.

Tot vineri, două persoane au fost sancționate pentru încălcarea legislației privind sistemele de aeronave fără pilot la bord, iar alte trei persoane au fost sancționate contravențional pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Publicitate

În punctele și posturile medicale avansate șapte persoane au primit asistență medicală din partea personalului SMURD Brașov și a paramedicilor pompieri. Majoritatea afecțiunilor medicale au fost soluționate pe loc, doar pentru un singur caz a fost necesar transportul la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Este vorba de un bărbat care a suferit un traumatism o mână.

„Prima zi a festivalului Massif a fost una fără evenimente negative majore”, susțin reprezentanții IPJ Brașov.

politia massif
play-sharp-fill

politia massif

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes