Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Șampanie de 10.000 de euro comandată la un club din Poiana Brașov. Cine este cel care a cheltuit o mică avere pentru câteva ore de distracție

Publicat

pe

Cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov a atras deja sute de clienți dornici de distracție la poalele masivului Postăvarul. Pentru câteva ore de petrecut în aer liber, mulți tineri sunt dispuși să achite note de plată uriașe, iar toată distracția este transmisă, inevitabil, și pe rețelele de socializare.

Jurnaliștii cancan.ro au anunțat că unul dintre petrecăreții care au ajuns la clubul din Poiana Brașov este Paul Nicolau, cunoscut și după porecla Pescobar, patronul unui mare restaurant din București specializat în preparate raci. Ei spun că omul de afaceri ar fi comandat la masă numai băuturi care l-au ajutat să reziste până în zori.

Paul Nicolau a postat pe tik tok câteva filmulețe de la petrecerea organizată, în acest weekend, la clubul din Poiana Brașov. „Șeful racilor” s-a distrat alături de prieteni și nu s-a uitat la bani pentru a se simți bine.

@tavernaracilor

#pescobar 😎

♬ original sound – Taverna Racilor Herastrau

După ce s-a încălzit cu câteva shoturi, afaceristul a trecut la următorul nivel. Pescobar a împărțit o sticlă gigant de Moet Chandon cu Adrian Mititelu Jr, Cristian Dragana un dezvoltator imobiliar și Valeriu Nicola cunoscut pentru relaţiile cu Cristina Belciu și Iana Budeanu, care se învârte în jurul sumei de 10.000 de euro, scriu jurnaliștii de la Cancan.

Publicitate
@tavernaracilor

#deranjorganizat #streszero #pescobar #nubachalet ❤️

♬ original sound – Taverna Racilor Herastrau

Şampania a fost adusă în mare stil cu alai de artificii, iar pe lângă sticla uriaşă au mai venit şi altele mai mici, pentru că Pescobar a vrut să îşi răsfeţe „brigada”. Domnişoarele prezente au savurat licoarea magică şi parcă după primele pahare, atmosfera s-a încins din ce în ce mai tare.

@tavernaracilor

#deranjorganizat #streszero #pescobar #nubachalet ❤️

♬ original sound – Taverna Racilor Herastrau

Paul Nicolau este omul care a adus racii în restaurantele locale şi pe mesele românilor. Acesta și-a deschis primul restaurant în urmă cu 9 ani. Acum are în jur de 50 de angajați și o cifră anuală de afaceri de 1,5 – 2 milioane de euro. Patronul localului spune că în fiecare an vinde peste 150.000 de porții de mâncare atât la restaurant, cât și pentru livrare la domiciliu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes