Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Rusoaica din Braşov care a impresionat prin vocea, talentul şi frumuseţea ei la „Românii au Talent”. Florin Călinescu: „Ești Angelina Jolie”

Redactia Brasov

Publicat

pe

Angelina este din orașul rusesc Saransk și a venit în România să își dea masterul în Litere. A ales să rămână în țara noastră după ce s-a îndrăgostit și a rămas însărcinată, iar acum trăieşte la Braşov alături de iubitul ei.

Publicitate

Și-a cunoscut iubitul pe Facebook, prin intermediul unor prieteni comuni. Acesta este antreprenor: deține un club și o locație pentru evenimente private. Cei doi îndrăgostiți au gânduri mari împreună și vor să devină o familie cu acte în regulă.

Angelina cântă de când se știe, iar de la karaoke a ajuns să studieze canto. În Rusia a întreținut atmosfera la nunți și a fost pianistă. În prezent, cântă la evenimente private, dar și la festivaluri.

Publicitate

Rusoaica stăpânește foarte bine limba română deși locuiește în România de doar doi ani. Și nu este singura limbă pe care o vorbește. Când era în Rusia a lucrat pe o navă de croazieră ca traducătoare, iar turiștii francezi cu care interacționa au ajutat-o să-și perfecționeze franceza, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Angelina vorbește perfect limba română. Gravidă în șase luni, aceasta a venit pe scena ”Românii au talent”, ca să-și demonstreze talentul.

Publicitate

Deși locuiește doar de doi ani în România, Angelina l-a uimit pe Florin Călinescu în ce privește faptul că vorbește foarte bine românește. ”Vorbești mai bine decât mulți cunoscuți de-ai mei”, i-a a spus Florin Călinescu pe scenă.

”Eu am început să cânt la pian când am avut zece ani și asta era pasiunea mea cea mai mare. La un moment dat, am început să cânt”, a declarat Angelina pe scenă, înainte de a-și începe numărul artistic. Pe scena Românii au talent, Angelina a cântat atât la pian, cât și din voce.

”Angelina, ești Jolie! Ești Angelina Jolie, în afară că ești o rusoaică frumoasă, ai luat și din dulceața românească așa. Și dragostea, iubirea, cu logodnicul, au mai scurtat distanțele alea mari din Rusia. Excepțional ai cântat, simplu, suav. Și muzical, și nu în ultimul rând feminin”, a decclarat Florin Călinescu.

Publicitate

”Mi-a plăcut foarte mult momentul tău, cel mai mult mi-a plăcut improvizația, faptul că ai pus de la tine ingredientul secret, să faci din cântecul ăsta varianta ta, mi se pare că atunci ne numim cu adevărat artiști, când ne punem amprenta pe un cântec și îl interpretăm în felul nostru”, a declarat și Andra.

”Consider că te reprezintă foarte bine piesa pe care ai ales-o. Este exact ca tine. Așa, elegantă, suavă, și ai reușit să transmiți emoție, pe lângă faptul că ești talentată. A fost ca o declarație de dragoste pentru iubitul tău!”, a declarat și Alexandra Dinu.

”Cu patru de DA, se pare că mai stai o vreme în România. Să sperăm că ne vedem sănătoși, într-o etapă viitoare”, a conchis Florin Călinescu.

Publicitate
video
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Entertainment

O braşoveancă este noua concurentă de la Survivor România. Vera Miron a minţit că ştie să înoate pentru a participa la show

Redactia Brasov

Publicat

pe

Vera Miron este una dintre concurentele care au intrat la „Survivor România”, în ediția de joi seara, 8 aprilie. Tot echipei Războinicilor s-a alăturat și Maria Chițu. Alte două Faimoase, dornice de competiție, și-au cunoscut colegii în prima ediție din această săptămână.

Publicitate

Două dintre concurentele care au acceptat provocarea „Survivor România” 2021 sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban, cunoscută drept Irisha de public. Cele două au intrat în echipa Faimoșilor.

Vera Miron, în vârstă de 34 de ani, este din Brașov și o cunoaște pe Ana Porgras, Faimoasa eliminată săptămâna trecută din competiția Survivor România. Cele două sunt prietene.

Publicitate

Vera este mămica unui băiețel de 7 ani, pe nume Lucas, pe care îl crește singură, după ce a divorțat de tatăl acestuia. Mama ei în vârstă de 70 de ani va avea grijă de micuț, cât timp Vera Miron va participa în show-ul sportiv de la Kanal D.

Ea s-a înscris în competiția Survivor România la îndemnul fiului său. Pentru a fi selectată la emisiune, concurenta a mințit că știe să înoate, deși a fost pe punctul de a se îneca într-un concediu la mare în Spania.

Publicitate

Războinica spune despre sine că este sufletistă, însă poate deveni răutăcioasă atunci când cineva îi greșește în mod repetat, potrivit Wowbiz.

Publicitate
Citește mai mult

Entertainment

VIDEO / Un bătrân de 85 de ani, din Zărneşti, a impresionat juriul la Românii au Talent. Interpretarea lui a fost răsplătită cu „patru de da”

Redactia Brasov

Publicat

pe

Hermeneanu Dumitru are 85 de ani și vine din Zărnești. A lucrat strungar 12 ani, după care a fost atras de lumea teatrului. A jucat mulți ani în Teatrul de Estradă din Deva, fiind acceptat în calitate de actor pe baza talentului. Bărbatul spune că a avut onoare să joace alături de regretata Stela Popescu.

Publicitate

Pe lângă teatru, toată viața a fost pasionat de muzică și îi place să cânte la chitară. Încă simte emoția scenei și spune că în orice domeniu, dacă nu ai emoții, chiar dacă ai talent, nu ajungi la oameni.

Dumitru Hermeneanu a venit la Românii au Talent cu un număr de excepție, care i-a amintit lui Smiley de copilărie. Este pensionar și se laudă cu faptul că a fost prieten cu Stela Popescu.

Publicitate

Bărbatul a venit cu o fabulă amuzantă, care i-a captivat pe jurați. A fost actor la Teatrul din Deva și s-a plimbat peste tot prin țară. În plus, pensionarul a fost strungar timp de 12 ani. Acum locuiește în Zărnești și a venit la Românii au Talent pentru a recita o fabulă.

„Întotdeauna băiatul meu îmi dă telefon. Mi-a zis: du-te tati, cu succes. Se bucură și el. Am 85 de ani, o vârstă înaintată. Am fost actor la Teatrul din Deva, am colindat toată țara a noastră cu oameni consacrați printre care se numără și Stela Popescu. Era o ființă cumsecade, beam una mică cu ea și plăteam jumate-jumate.

Publicitate

Ca să fii la Românii au Talent, să te vadă o țară întreagă, e mare lucru. Ajungi la culmi înalte!

Am fost și meseria, strungar, timp de 12 ani, am fost și la teatru, am dat concurs, am reușit. M-am ocupat după aceea de muzică, am cântat la chitară și voce. Hermeneanu Dumitru este numele meu” a spus domnul Dumitru.

Florin Călinescu l-a lăudat, spunându-i că a avut un număr unic. Juratul i-a spus lui Dumitru că poate lucra și în teatrul de proză.

Publicitate

„Nu-mi imaginez cum se poate aborda o fabulă decât în maniera unui old-school. Cel mai greu e să găsești câte un actor care să interpreteze un rol mai de vârstă înaintată și cred că puteți juca și în teatrul de proză. O lucrare simplă, cinstită, onestă și unică până acum. Vin foarte puțini oameni pe filiera asta. Eu sunt alături de dumneavoastră în acest demers. Nepoate, ce părere ai despre noi, bunicii?”, a încheiat Florin Călinescu, dându-i cuvântul lui Smiley.

Artistul a spus că s-a întors acasă odată cu fabula recitată de Dumitru Hermeneanu, fapt pentru care i-a mulțumit.

„Eu când eram mic, aveam foarte multe discuri. Plăci de pick-up la care ascultam toată muzica pe care o aveau ai mei și foarte multe povești. Și în ziua de azi când aud povești frumos spuse mă transport în copilărie. Vă mulțumesc foarte tare pentru că m-am întors acasă și eu mă simt foarte bine acasă. Din partea mea aveți din tot sufletul DA”, a spus Smiley.

Publicitate

Dumitru Hermaneanu a primit patru de DA și merge în etapa următoare.

YouTube video

Publicitate
Citește mai mult

Entertainment

FOTO / DN 1, între Mândra și Șercaia, este blocat. Un TIR a derapat pe drumul înzăpezit

Redactia Brasov

Publicat

pe

Drumul Naţional 1, între Braşov şi Făgăraş, este blocat după ce un TIR a derapat şi a ocupat ambele sensuri de mers. din fotografiile surprinse de trecători se vede că drumul este înzăpezit.

Publicitate

„Pe DN 1, la km.222, între loc Mândra și Șercaia traficul este blocat total din cauza unui autotren care a intrat în derapaj. Traficul este deviat pe rute ocolitoare. Momentan se acționează în vederea deblocării traficului.”, a transmis IPJ Braşov.

 

Publicitate
Citește mai mult
Publicitate
Publicitate

De Interes

>