Connect with us
Publicitate

Turism

VIDEO / Recţia a doi turişti americani care au vizitat Braşovul şi au mâncat ciorbă de fasole în pâine: „În România totul se pune pe pâine. E foarte bun!”

Publicat

pe

Aimara și Gordon, doi tineri din Statele Unite ale Americii au vândut tot ce aveau pentru a putea călători prin întreaga lume. Aceștia au ajuns recent în România, la Brașov, aici au testat cele mai delicioase preparate din bucătăria tradițională românească. Iată cum au reacționat, după ce a mâncat ciorbă de fasole în pâine şi sarmale.  

Publicitate

Aimara și Gordon au stat câteva zile la Brașov, iar în tot acest timp au vizitat cele mai interesante locuri și s-au bucurat de peisaje. Nu în ultimul rând, tinerii au dorit să se convingă singuri ce gust au preparatele tradiționale din țara noastră.

În prima fază, cei doi au s-au oprit la un chioșc de unde au luat plăcintă cu brânză de oaie, covrig polonez și covrig cu vișine și se pare că toate preparatele au fost pe placul lor.

Apoi, au ajuns la un restaurant din inima Brașovului, iar după ce au analizat meniul, au decis să comande ciorbă de fasole în pâine, salată de vinete cu roșii, sarmale și bulz cu cârnați.

Publicitate

După ce au gustat din primul preparat, reacția lor a fost una pe măsură.

”E atât de bun. Carnea de porc e afumată, e atât de aromat. Sigur o să mai comandăm ciorba de fasole în pâine cât timp o să mai stăm în România”, spun cei doi.

A urmat apoi salata de vinete cu roșii.

Am observat că în România totul se pune pe pâine. E foarte bun. Legumele sunt foarte bune în România”.

Când au ajuns la sarmale, cei doi au spus: ”Sarmalele miros incredibil. E delicios. Smântâna e atât de diferită față de cea din SUA. Am observat că în România se mănâncă foarte multă carne de porc”.

Publicitate

De asemenea, cuplul a fost impresionat și de ultimul fel de mâncare. Nu au uitat evident nici de desert.

”E foarte bun. Chiar aveam așteptări mari pentru că toată lumea spune că e delicios și trebuie să încerci. Și chiar e foarte bun, nu e foarte dulce”, spune Aimara.

[fvplayer id=”1185″]
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes