Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Reacţia unui turist britanic care a călătorit cu trenul spre Braşov: „Credeam că va fi mai bine de atât”

Publicat

pe

Publicitate

Un influencer britanic care vizitează România a ajuns viral după ce s-a filmat în timp ce călătorea pentru prima data la clasa 1 cu unul dintre trenurile CFR. 

Matthew este un influencer din Marea Britanie care are peste 40 de mii de urmăritori pe TikTok şi peste 5.000 pe Instagram. Tânărul se află de câteva zile în România şi îşi documentează fiecare clipă pe reţelele sociale, împărtăşind şocurile culturale cu urmăritorii săi, de la gastronomie, la arhitectură, infrastructură şi nivelul de trai, transmite observatornews.ro.

Tânărul s-a filmat recent în timp ce călătorea de la Gara de Nord spre Braşov cu un tren CFR, la clasa 1. Menţionează că a plătit 9 lire pe un bilet, echivalentul a 52 de lei. Matthew nu este foarte mulţumit de aspectul vagonului de la clasa 1, spunând că un bilet la clasa a 2-a l-ar fi satisfăcut mult mai mult. A filmat apoi baia vagonului, despre care nu a avut o părere bună. „Nu e aşa de rău, este destul loc între scaune, este destul de spaţios dar nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât. O să fiu onest, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1”.

@matthewhaywoodx

£9 first class train ticket in Romania🇷🇴 #fyp #foryoupage #travel #romania #matthewhaywoodx

♬ original sound – MatthewHaywoodX

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes