Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Razie a poliţiştilor în aproape tot judeţul Braşov! Aproape 200 de amenzi, în valoare totală de peste 60.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

La data de 23 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat  acțiuni cu efective mărite în mai multe localități din județ, care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și pentru combaterea infracțiunilor și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

La data de 23 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat activități complexe în mai multe localități din județ, activități care au avut ca obiectiv principal dezvoltarea unui mediu sigur pentru cetățeni. Aceste acțiuni au vizat în special prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și combaterea infracțiunilor și prevenirea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

În cadrul eforturilor de consolidare a siguranței rutiere, polițiștii au desfășurat activități complexe pentru identificarea și sancționarea abaterilor de la normele legale. De asemenea, în contextul în care șoferii aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise reprezintă un pericol major pentru siguranța, s-a acordat o atenție deosebită depistării acestora. Totodată, acțiunile au vizat și identificarea și sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

Acțiunea a fost organizată și executată de Poliția Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 de Poliție, Biroul de Investigații Criminale, Biroul Pentru Centrul Universitar, Poliția Stațiunii Poiana Brașov, Poliției Municipiului Săcele, Secția de Poliție Rurală Feldioara, Secția de Poliție Rurală Hoghiz, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov, Serviciul Criminalistic și Serviciul Rutier, iar activitățile au fost întreprinse în mai multe localități din județ, precum Brașov, Poiana Brașov, Săcele, Feldioara, Tărlungeni, Budila, Roadeș, Bunești, Cața și Rupea.

Publicitate

În timp ce s-au efectuat acțiunile au fost legitimate 1.175 de persoane și au fost verificate 848 de autovehicule, iar în funcție de indiciile sesizate de polițiști, aproximativ 500 dintre șoferi au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Rezultatul activităților s-a concretizat în aplicarea a 194 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 61.700 de lei. De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse,  au fost ridicate 9 certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere.

actiune politie
play-sharp-fill

actiune politie

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes