Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Protest al taximetriştilor braşoveni. Şoferii sunt nemulţumiţi de tariful pe kilometru, în contextul majorării preţului la carburanţi

Publicat

pe

Publicitate

Mai mulţi taximetrişti au protestat în această dimineaţă pe străzile oraşului. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că tariful pe kilometru nu a mai fost majorat de municipalitate, iar preţul carburanţilor creşte pe zi ce trece. 

Cei aproximativ 30 – 40 de taximetrişti au mers în coloană pe străzile Braşovului. Protestul a fost unul paşnic, fără a face gălăgie, însă în tot acest timp pe străzile din centrul Braşovului s-a circulat cu mare dificultate.

În acest moment, în Braşov, tariful pentru taxi este de 2,19 lei pe kilometru, iar tariful de noapte are un maxim de 2,90 lei pe kilometru, unele dintre cele mai mici din ţară. Oamenii sunt nemulţumiţi cu aceste tarife şi spun că ar trebui ridicate în contextul în care zilnic preţul la carburanţi se majorează.

În prezent, pe străzile din Brașov circulă peste 1400 de taxiuri, cu peste 250 de mai multe decât nivelul maxim care ar fi necesar pentru oraș.

Publicitate

De mai multe luni în Consiliul Local braşov există o propunere de majorare a tarifului, însă de fiecare dată când a fost propus spre aprobare acest proiect, a fost amânat de plen.

protest taximetristi
play-sharp-fill

protest taximetristi

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes