Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Profesor din Brașov, viral pe TikTok. Cadrul didactic a îndepărtat un individ care s-a strecurat printre elevii săi la o activitate din cadrul programului Săptămâna Verde

Publicat

pe

De o situație halucinantă s-au lovit elevii și cadrele didactice ale unui liceu din Brașov. În timp ce se aflau într-o excursie organizată cu ocazia programului Săptămâna Verde, un individ suspect s-a strecurat printre copii. Bărbatul a fost observat de unul dintre profesori și a fost îndepărtat din grup. Momentul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns pe TikTok. În doar două zile, filmulețul a adunat aproape 2 milioane de vizualizări.

Potrivit radiobrasovfm.ro, cel care a reușit să îndepărteze individul, cu mult umor și vigilență, este Marius Laurențiu Oprea, profesor al Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea”, dar și instrumentist al Operei Brașov.

În urmă cu câteva zile, împreună cu elevi de gimnaziu și alți colegi, au desfășurat o activitate în afara școlii. Plecarea acestora a fost din Livada Poștei, unde un bărbat străin, îmbrăcat bine și cu un ghiozdănel galben în dotare s-a aciuat pe lângă grup, urcând în același autobuz cu elevii și profesorii. Pe traseu, cu toții au sperat că bărbatul va coborî, dar acest lucru nu s-a întâmplat decât la capăt de linie, adică acolo unde a coborât tot grupul, în zona CATTIA.

Deși trecut cu mult de vârsta școlară, întrebat de profesor de unde este, individul a răspuns nonșalant că… a venit cu școala. Ba mai mult, a insistat că el a venit, de fapt, cu autocarul și că face parte din grupul școlar.

Publicitate

A urmat un dialog bizar în care bărbatul a spus: „Io am venit ca să plec înapoi de unde am venit acum…”.

Ceea ce l-a luat prin surprindere pe individ a fost tocmai replica promptă a profesorului vigilent: „Foarte bine! Aici noi am ajuns unde am venit noi ca să ajungem”.

Dezarmat de orice replică, cu un zâmbet în colțul gurii, individul s-a îndepărtat de grupul care și-a continuat activitatea din Săptămâna Verde fără a simți presiune sau panică, iar asta datorită profesionalismului unui dascăl atent la siguranța elevilor.

„Ca profesori, avem o responsabilitate mai mare în activitățile extrașcolare, iar când avem parte de cazuri speciale, ne străduim să le rezolvăm fără a afecta desfășurarea lor și cu atât mai mult siguranța elevilor”, a declarat profesorul Marius Laurențiu Oprea, pentru radiobrasovfm.ro.

@suteuclaudia

In saptamana verde, acest domnuț s-a alaturat neinvitat unei clase si intrebat ce doreste si de ce se tine dupa copii, dialogul a fost memorabil😂😂😂 #fy #fyp #foryou #foryoupage #claudiasuteu #viral #goviral

♬ original sound – Claudia Suteu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes