Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Probleme în traficul din Brașov, din cauza ninsorilor abundente. Șoferii se plâng că utilajele de deszăpezire nu au intervenit pe străzile din oraș

Publicat

pe

Publicitate

Ninsoarea abundentă care a căzut în ultimele ore a început să creeze și primele probleme. Șoferii se plâng că șoselele sunt alunecoase din cauză că utilajele de deszăpezire nu au intervenit pe străzile din oraș.

În cartierul Tractorul, un audobuz al RATBV a derapat în senul giratoriu de lângă supermarketul Lidl. Vehiculul nu a mai putut înainta și a blocat circulația în zonă.

Pe alte străzi, mai multe mașini s-au tamponat, iar altele au rămas împotmolite în zăpadă și au dat peste cap traficul.

Reprezentanții primăriei Brașov au oferit un punct de vedere în legătură cu intervențiile firmei de deszăpezire cu care municipalitatea are contract.

Publicitate

,,Cei de la deszăpezire au 40 de mașini, dar sunt blocate în trafic, vor mai scoate mai multe”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Din cauza ninsorilor, a fost afectat și traficul feroviar. Centrul Info Trafic al Poliției Române a anunțat că mai multe autotrenuri au derapat în județul Vrancea, iar din această cauză trenul Brașov-București are întârziere de 105 minute.

De asemenea, circulația pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea și pe DN 2 Râmnicu Sărat și Buzău a fost reluată, după reluarea deplasării autotrenurilor care au derapat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes