Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Pro Infrastructura: Pe Autostrada Comarnic-Brașov, sectorul Râșnov-Cristian se va circula încă din acest an

Publicat

pe

Asociația Pro Infrastructura a făcut publice imagini video filmate cu ajutorul unei drone pe traseul autostrăzii Comarnic-Brașov, pe sectorul dintre Râșnov și Cristian.

Publicitate

„Pe Autostrada Comarnic-Brașov, sectorul Râșnov-Cristian lucrările au avansat consistent în ultimele săptămâni, ajungând la un stadiu fizic de aproximativ 80%. Pe cei 6,3 km de autostrada și 3,7 km de drum de legătură cu 4 benzi de circulație se lucrează într-un ritm foarte bun la ultimele terasamente, la așternerea straturilor finale de asfalt, montarea parapetelui, finalizarea sensurilor giratorii, sau betonarea plăcii la viaductul principal de la Râșnov”, scriu cei de la Pro Infrastructura.

Reprezentanții asociației sunt optimiști în privință deschiderii traficului pe acest tronson: „Chiar dacă lucrările nu se vor finaliza în totalitate până la finalul anului, există șansă de a se deschide circulația cu toate elementele de siguranță de pe autostrada, rămânând să se finalizeze restul detaliilor din afara corpului autostrăzii pentru începutul lui 2021.”

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes