Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Primele imagini apărute după ce poliţiştii au găsit un cadavru în scara unui bloc de pe strada Carpaţilor. Omul era înjunghiat de două ori

Publicitate

Publicat

pe

Criminaliștii la locul crimei

Şcene de groază s-au petrecut în această noapte pe strada Carpaţilor, din Braşov. Un bărbat a fost găsit într-o blată de sânge, cu două plăgi înjunghiate în piept, chiar la parterul blocului în care locuia.

Publicitate

Trupul neînsufleţit al bărbatului era la scara blocului unde el avea un apartament la etajul 3.

Polițiștii din Brașov au intrat în alertă în această dimineața după ce o femeie a anunțat la 112 că l-a găsit mort, în scara blocului în care locuiește cu chirie, pe un bărbat de 46 de ani.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia a sesizat la 112 că l-a găsit în scara blocului pe proprietarul apartamentului în care locuiește, înconjurat de o baltă de sânge.

Publicitate

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, constatând doar că bărbatul a decedat după ce a fost înjunghiat de două ori.

Surse din anchetă spun că incidentul a avut loc pe strada Carpaţilor numărul 6. Femeia l-ar fi găsit în scara blocului, la parter. Omul era în stare de inconștiență. În jurul corpului observându-se urme de sânge. Echipajul medical sosit la fața locului, l-a declarat decedat, pe trupul acestuia, în zona pieptului, fiind observate 2 două plăgi înțepate.

În apartamentul bărbatului, situat la etajul trei al blocului, au fost observate urme de răvășire, iar din interior lipseau mai multe bunuri.

Inspectoratul Județean de Poliție Braşov a confirmat că de acest caz se ocupă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Aceleași surse spun că bărbatul era şofer pe autobuzele companiei Codreanu.

Publicitate

Ancheta continuă pentru prinderea criminalului.

video

Declarații

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes