Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Primăriile din București și Brașov se duelează în comentarii și clipuri pe Tik Tok. De la ce a început „războiul online”

Publicat

pe

Cea mai accesată platformă de socializare a devenit virală și printre instituțiile publice din România, iar acum inclusiv unele primării din marile orașe au conturi de Tik Tok. De câteva săptămâni și Primăria Brașov are propriul profil pe rețeaua socială și a adunat până acum peste 10.000 de abonați.

Publicitate

Dar odată cu succesul pe o astfel de platformă online vin și controversele. Marți, pe contul de Tik Tok al Primăriei Brașov a fost postat un filmuleț în care municipalitatea se lăuda cu utilajele de deszăpezire care sunt pregătite pentru iarnă. Printre zecile de comentarii s-a strecurat și unul de la contul oficial de Tik Tok al Primăriei Capitalei. Textul a fost unul scurt: „sunteți slabi”.

Comentariul a adunat peste 300 de like-uri, așa că reprezentanții municipalității au răspuns cu un alt videoclip care a devenit viral. În filmuleț se poate observa un duș din care curge apă caldă.  Descrierea „Măcar avem apă caldă” a făcut deliciul internauților. Clipul a strâns peste 27.000 de aprecieri și peste 600 de comentarii, în doar 24 de ore. Iată câteva dintre reacțiile din mediul online:

Emergencysalaj: „1-0 pentru Brașov”

Publicitate

Kidore26: „Hmm, prevăd un meci lung, lung! Fiind din Arad, țin cu Brașovul!”

Cereale_cu_lapte: „Na, mă mut în Brașov pentru asta” 

 

Razboi online Primăriile Brasov și București

Razboi online Primăriile Brasov și București

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes