Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Primăria vrea să extindă grădiniţele 33 şi 35, din Tractorul, după ce părinţii au semnat petiţii în acest sens

Publicitate

Publicat

pe

În următoarea ședință a Consiliului Local, executivul va propune aleșilor locali acordul pentru ca două grădinițe din cartierul Tractorul, nr. 33 și nr. 35, să preia două spații pe care le-a recuperat Municipalitatea, pentru a amenaja în ele noi săli de clasă pentru preșcolari. Această propunere, făcută în urma solicitărilor comitetelor de părinți din cele două grădinițe, este posibilă după ce, în cazul fostului centru Musashino, Municipalitatea este în faza finală de intrare în posesie asupra spațiului, iar în cazul biroului unui fost consilier, acesta a fost predat către RIAL SRL, administratorul imobilelor din proprietatea Municipalității.

Publicitate

„În urma sesizărilor primite de la comitetele de părinți și de la conducerile grădinițelor 33 și 35, în ședința de consiliu din această lună primăria va propune darea în administrare a celor două spații – cele care au fost folosite de către centrul Musashino, respectiv care au fost în administrarea consilierilor locali – pentru a fi transformate în grupe noi de grădiniță”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

După aprobarea de către Consiliul Local a acestei propuneri, fostul centru Musashino va intra în administrarea Grădiniței cu program prelungit nr. 33, de pe str. Olteț, iar spațiile aflate pe str. Bronzului vor fi date în administrare Grădiniței cu program prelungit nr. 35. Conform precizărilor făcute de reprezentanții celor două grădinițe, în ambele locații se vor putea crea spațiile necesare pentru funcționarea a două grupe noi pentru preșcolari. În cazul Grădiniței nr. 33 vor fi amenajate spații pentru 45 de copii, iar în cazul Grădiniței nr. 35, pentru 50 de copii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes