Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Prima ediție a festivalului Massif va avea loc în perioada 6-13 martie, 2022, în Poiana Brașov. Ce surprize pregătesc organizatorii în cele 8 zile de eveniment

Publicat

pe

Festivalul de muzică Massif Winter începe să prindă contur. Varianta de iarnă a celebrului festival Untold va avea loc în Poiana Brașov, în perioada 6-13 martie 2022. Vor fi opt zile de distracție în șase zone din stațiune, iar la eveniment sunt așteptați peste 120.000 de petrecăreți.

Publicitate

Organizatorii vor să le ofere turiștilor șansa unei vacanțe complete la munte în care să îmbine adrenalina de la practicarea sporturilor de iarnă cu concertele și petrecerile care vor fi organizate în stațiune. La baza pârtiei Bradul vor fi montate două scene, una principală pe care vor concerta unii dintre cei mai mari artiști români și străini, dar și o scena mai mică unde se vor ține și alte spectacole. O altă scenă va fi amplasată în Poiana Ruia, iar cinci locații din stațiune vor organiza petrecerile apres-ski.

,,Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Brașov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm stațiunea în cea mai atractivă stațiune montană pentru tineri din Europa! Îi așteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât și pe cei care caută o vacanță la munte infuzată cu distracție masivă”, a precizat Edy Chereji, UNTOLD Universe.

,,Massif Winter va fi cel mai mare proiect de entertainment organizat într-un cadru montan de iarnă din Centrul și Estul Europei și sunt convins că vom reuși să oferim participanților cea mai complexă experiență de vacanță, cu divertisment de cea mai bună calitate în cadrul zonei principale de eveniment, dar și experiențe inedite pe pârtie și la fiecare Apres-ski”, a adăugat Bogdan Rădulescu, UNTOLD Universe.

Publicitate

Biletele vor fi puse în vânzare începând din luna ianuarie, iar acesta vor costa de la 100 de euro până la 220 de euro pentru tichetele VIP. Dar turiștii care vor o experiență completă pot să cumpere pachetele de vacanță pregătite de hotelierii din Poiana Brașov, care includ și accesul la festival. Bugetul pentru organizarea primei ediții Massif depășește 2,4 milioane de euro

„Nu vorbim de un festival, ci de un concept. Vorbim nu doar de beneficii economice, ci de felul în care facem Poiana Brașov atractivă și pentru turiștii din străinătate. Pe lângă numărul de participanți, în discuțiile pe care le-am avut anterior cu organizatorii importantă a fost și dimensiunea de sustenabilitate – cum își lasă impactul asupra orașului și stațiunii – dar și perspectiva turistică, respectiv cum putem folosi astfel de evenimente pentru a genera expunere pentru oraș și stațiune, astfel încât să avem o stațiune care să fie atractivă pe tot parcursul anului”, a precizat primarul Brașovului Allen Coliban.

MASSIF 2022 OFFICIAL ANNOUNCEMENT

MASSIF 2022 OFFICIAL ANNOUNCEMENT

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes