Connect with us
Publicitate

Politics

VIDEO / Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat la Braşov candidaţii formaţiunii la primăriile Săcele şi Codlea

Publicat

pe

USR Braşov şi-a lansat, vineri, într-o conferinţă de presă, în prezenţa preşedintelui formaţiunii politice, Cătălin Drulă, candidaţii pentru funcţiile de primari ai municipiilor Săcele şi Codlea – jurista Daniela Olariu şi consilierul local Alexandru Săbădaşu.

Publicitate

„USR va avea astfel de candidaţi – oneşti, preocupaţi de binele comunităţilor lor şi în localităţile din Braşov, şi în celelalte localităţi din România. Creăm această alternativă, un pol al forţelor de dreapta, unul care se opune PSD, unul care să vină cu soluţii integrate pentru toate rundele de alegeri”, a declarat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Preşedintele USR Braşov, senatorul Irineu Darău, a menţionat că, împreună cu echipele din oraşele lor, chiar dacă „nu au fost la putere”, cei doi au făcut o serie de acţiuni şi, „chiar şi cu un număr mic de oameni, s-a reuşit implementarea unor proiecte importante pentru comunitate”, precum reintroducerea transportului pentru elevii cu nevoie speciale de la Centru Brădet – la Săcele sau renovarea spitalului şi demersuri pentru realizarea unei păduri parc, de 16 hectare la Codlea.

Liderul USR Braşov a menţionat că în Săcele USR nu are niciun consilier local, iar la Codlea – doar doi.

Publicitate

Candidata USR la primăria Săcele, jurista şi antreprenoarea Daniela Olariu, militează pentru un Săcele care să fie municipiu „în adevăratul sens al cuvântului”.

„Îmi doresc să avem cu toţii apă şi canalizare, să avem toate străzile asfaltate, pe care să circule transportul în comun nu numai prin centru, ci şi pe rute alternative, şi să fie corect dimensionat pentru nevoile noastre, mai ales la orele de vârf. Pentru copiii noştri îmi doresc program de afterschool la toate şcolile, (…) iar pentru bunicii noştri doresc programe de asistenţă medicală la domiciliu, iar pentru persoanele cu dizabilităţi doresc programe de incluziune socială. Toate acestea sunt nişte normalităţi pentru un municipiu. Pentru toate acestea este nevoie de bani, de aceea mă voi concentra pe atragerea investitorilor (…) care generează venituri şi locuri de muncă pentru comunitatea noastră”, a afirmat candidata USR la Primăria municipiului Săcele.

Şi pentru candidatul USR pentru Primăria Codlea, consilierul local Alexandru Săbădaşu, sprijinirea antreprenorilor este o prioritate.

„În momentul de faţă, se pune foarte mare accent pe componenta socială – lucru perfect normal, dar trebuie să ştiţi că doar 16% din bugetul Codlei vine de la persoane fizice, restul de la persoane juridice. Dacă ne dorim să dezvoltăm Codlea, prima componentă ar trebui dezvoltată partea privată. Mulţi antreprenori se plâng că nu sunt băgaţi în seamă, dar ar vrea să se implice”, a afirmat candidatul USR la Primăria Codlea, Alexandru Săbădaşu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes