Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Poziţia Carrefour după incidentul grav de la hypermarketul de pe Calea Bucureşti, unde o tânără a fost bătută şi strânsă de gât. Conducerea magazinului regretă faptele agentului de pază

Publicat

pe

După gravul incident pe care l-am prezentat în urmă cu doar câteva zile, în care o tânără, orfană, a fost bătută şi strânsă de gât de oamenii de pază ai hypermarketului Carrefour de pe Calea Bucureşti, reprezentanţii magazinului au venit cu o replică şi cu lămuriri. Carrefour România a trimis pe adresa redacției Brasov.net un comunicat de presă în care conducerea magazinului îşi exprimă regretul pentru cele întâmplate. De asemenea, în comunicat, fata este prezentată ca fiind clientă şi nu este acuzată de furt, aşa cum a fost ea percepută de agentul de pază al magazinului.

Publicitate

Totodată, conducerea magazinului transmite că s-a despărţit de acel agent de pază.

„Ne-am fi dorit ca zilele acestea să transmitem doar mesaje de Crăciun, de ajutor față de cei care au nevoie. Așa cum o facem prin toate acțiunile noastre de zi cu zi. Dar avem un mesaj mai important: ne exprimăm public regretul pentru un incident intolerabil petrecut între agenții de securitate și o clientă, la magazinul nostru din Brașov. Înainte să-i ajutăm pe alții, trebuie să nu rămânem indiferenți la ce se întâmplă sub ochii noștri.

Poziția noastră rămâne aceeași: orice formă de violență este inacceptabilă. Nu există scuze ca vreo persoana implicată într-un incident de securitate sa fie atinsă de agenți, nici măcar cu un deget. Politica în aceste cazuri este de asemenea clară: nu tolerăm nici forme de agresiune și nici nu ne substituim autorităților în a stabili vinovăția cuiva. Este o politică la care aplicăm toleranță zero. În cazul de față, ne-am separat deja de agentul implicat în incident.

Publicitate

De asemenea, angajații noștri sunt încă de la început la dispoziția organelor de cercetare, și vor colabora pentru soluționarea cazului. Știm însă că nu e suficient. Lucrăm deja la un nou model privind rezolvarea incidentelor de securitate în magazine, în urma unui audit care este în desfășurare. Vă promitem deschidere și transparență maxime.

Vă mulțumim și pentru momentele în care ne lăudați, și pentru cele în care ne criticați. Știm că vă doriți ca societatea în care trăiți să fie una mai empatică, mai implicată și atentă. Am greșit, vom învață din ce s-a întâmplat și vom lucra astfel încât sa devenim mai buni.

Mulțumim pentru înțelegere.”

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes