Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Potop în vestul țării. Sunt inundații de proporții pe străzile din Reșița. Mașinile localnicilor au fost luate de ape

Publicat

pe

Este haos pe străzile din Reșița după ce o ploaie de câteva minute a inundat drumurile și gospodăriile localnicilor. Cantități uriașe de precipitații au căzut după o rupere de nori, iar toată apa s-a revărsat pe drum și în casele oamenilor.

Imaginile surpinse de martori sunt apocaliptice. În filmările care au fost postate pe rețele de socializare se observă cum străzile s-au transformat în adevărate râuri, iar viitura are o forță atât de mare încât a reușit să mute mașinile din loc.

Pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe zone din oraș. Angajații de la ISU acționează cu mai multe motopompe pe străzile din Reșița, dar și în câteva cartiere unde au fost semnalate probleme.

Specialiștii Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a trasnmis că este pericol de inundații pe mai multe râuri din județele Timiș și Caraș-Severin. A fost emis un cod portocaliu, iar avertizarea este valabilă până la ora 22.00.

Publicitate

Sunt vizate râurile din „bazinele hidrografice Bârzava – bazin amonte S.H. Moniom și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Moniom – amonte S.H. Gătaia, județele Timiș și Caraș – Severin”, au explicat specialiștii. Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Bârzava – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Secu – amonte S.H. Moniom

Inundatii Resita
play-sharp-fill

Inundatii Resita

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes