Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Pompier și soția sa uciși cu bestialitate în propria casă din comuna Bran

Publicat

pe

Publicitate

O crimă din comuna Bran, sat Șimon zguduie România. Un bărbat și soția sa au fost găsiți morți în propria casă.

Potrivit primelor informații, bărbatul avea 38 de ani și lucra la SMURD, punctul de lucru de la Moieciu. Soția sa, avea 32 de ani și era asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Cei doi erau proaspăt căsătoriți. Reprezentanții Parchetului și Poliția Stațiunii Bran sunt la fața locului pentru a investiga cauzele decesului celor doi.

Nicu și Alexandra s-au căsătorit anul trecut. Foto: Facebook

Din primele informații, victimele au fost descoperite în zorii zilei de o cumnată care a sunat la 112. Aceștia au fost găsiți într-o baltă de sânge cu capetele desfigurate.

Mama uneia dintre victime a povestit că de dimineață era programată pentru o operație. Înainte să meargă la o operație, a văzut lumina aprinsă la casa fiului ei, dar nu a bănuit nimic. Când a ajuns la spital a fost sunată de cineva care i-a spus să vină acasă urgent, că fiul ei a fost ucis.

Publicitate

Cei doi soți au fost găsiți morți în aceeași cameră de la etaj, amândoi cu capetele sparte. Arma crimei ar fi un topor. Din sursele noastre, suspectul crimei ar fi o ruda care locuiește chiar lângă și cu care cei doi soți se aflau în conflict de ceva vreme, pe rol existând chiar un proces în acest sens. Din surse neoficiale se pare că s-ar fi certat din cauza unui teren.

Reprezentanții Parchetului au declarat că se efectuează cercetări pentru a afla cauzele și motivele acestui eveniment tragic. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă și fac cercetări pentru a identifica persoana responsabilă pentru aceste crime.

Acest caz tragic a cutremurat comunitatea din Bran și familia celor doi soți se află în stare de șoc.

Crima Simon
play-sharp-fill

Crima Simon

Vom revenii cu detalii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes