Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Polițiști amenințați de fostul procuror șef al DIICOT. Marian Godină reacționează: „Atitudine tipică unui cocalar”

Publicat

pe

Imagini revoltătoare cu fostul procuror șef al DIICOT, care amenință polițiștii care le-au oprit în trafic, au devenit virale pe rețelele de socializare. Daniel Horodniceanu, acum vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost oprit în trafic, în urmă cu câteva zile, pentru că ar fi depășit mașina agenților de la Rutieră fără să semnalizeze corespunzător.

Supărat că polițiștii „au îndrăznit” să îl ia la rost, Horodniceanu a început să îi amenințe că va vorbi cu șeful lor de la inspectoratul de poliție din Iași. Ba mai mult, fostul șef al DIICOT le-a spus că salariile polițiștilor au fost majorate cu 15% datorită unei discuții pe care el o avusese cu un politician în 2016. Videoclipul de aproape 8 minute a fost filmat cu body cam-ul unui agent și postat pe internet.

Felul în care fostul șef al DIICOT a reacționat când a fost oprit în trafic l-a revoltat și pe polițistul brașovean, Marian Godniă. Într-o postare făcută pe pagina sa oficială de Facebook, Godină spune despre Horodniceanu că ar avea caracter de cocalar.

„Un procuror care e oprit în trafic, invocă funcția de procuror, amenință polițistul că merge la șeful lui, îi amintește polițistului că îi e dator pentru că „din cauza lui” are salariul mărit cu 15%, pentru că a vorbit el cu ministrul, oare ce sancțiune merită? Eu zic că, păstrând proporțiile, ăsta e de dus direct la pușcărie. Lăsând gluma la o parte, consider că orice altă sancțiune în afara destituirii dlui Horodniceanu din magistratură ar fi o bătaie de joc la adresa noastră, a oamenilor de rând care ne dorim ca toți să fie egali în fața legii. Domnule Horodniceanu, că tot ziceați că vi se vorbește ca unui infractor, să știți că Mihuț, cu trei clase, spărgător de societăți comerciale și de buticuri, e suficient de isteț să nu scape nicio prostie în preajma unui polițist sau la telefon, ca măsură de precauție împotriva unei eventuale înregistrări. Dumneavoastră ați fost mai puțin precaut, ca să fiu amabil. Așadar, ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență, așa ca Mihuț. Felicitări polițiștilor! În cazul în care vor simți ceva presiuni, le recomand să citească Legea avertizorului de integritate și să pună la punct pe oricine ar încerca să le reproșeze ceva, eventual să mă contacteze dacă au nelămuriri. Cât despre dl Horodniceanu, sper că va fi destituit pentru că a adus o atingere gravă imaginii magistraților români. Sunt curios totuși ce măsuri va lua CSM”, a scris Marian Godină pe rețeaua de socializare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes