Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Peste două tone de materiale pirotehnice găsite într-o maşină, pe DN 11, de poliţiştii braşoveni

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Publicitate

În fapt, la data de 13 decembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, au depistat în trafic un bărbat, care conducea un autovehicul pe DN 11, în timp ce transporta cantitatea de peste 2 tone de articole pirotehnice.

Procedându-se la verificarea deținerii documentelor legale de proveniență a cantității de articole pirotehnice, bărbatul a prezentat polițiștilor două avize de însoțire a mărfii, aspectele cuprinse de către acestea nejustificând deținerea materialelor în cauză.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au procedat la confiscarea unui număr de 322.764 bucăți petarde, 6.204 bucăți din categoria F1, 449 baterii și 864 rachete din categoria F2, 36 baterii din categoria F3 și 6 baterii din categoria F4, pentru care bărbatul nu deținea documente legale de proveniență.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes