Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Peste 40.000 de petarde fără documente au găsit poliţiştii braşoveni într-o maşină, pe DN 1. Şoferul este cercetat penal

Publicat

pe

Ieri, polițiștii brașoveni, împreună cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale Brașov, au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 28 ani, care conducea un autovehicul pe DN 1, în timp ce transporta cantitatea de aproximativ 120 kg de articole pirotehnice, acestea nefiind etichetate în limba română, conform prevederilor legale.

Publicitate

În continuarea cercetărilor, polițiștii au procedat la confiscarea unui număr de 41.340 bucăți petarde și 14 baterii pentru care bărbatul în cauză nu deținea documente legale de proveniență.

Astfel, polițiști braşoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită penal.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes