Connect with us

Sport

VIDEO / Performanţă imensă pentru sportul braşovean. Corona „Wolves” este în finala Erste Liga

Redactia Brasov

Publicat

pe

Ieri seară Corona „Wolves” Brașov a reușit să se califice în finala Erste Liga, după o nouă revenire de senzație. Este o performanță imensă a hocheiului brașovean, care se află pentru a doua oară în finala acestei ligi (după finala Ligii MOL din sezonul 2013/2014).

Publicitate

DEAC – Corona „Wolves” Brașov: 3-5 (1-1, 2-0, 0-4).

Meciul a început foarte bine pentru echipa noastră, care a deschis scorul în minutul 04’30” după un șut al fundașului Josh McFadden (care a fost asistat de către Radim Valchar și Tomas Klempa).

Publicitate

Însă până la finalul primei reprize gazdele au reușit să egaleze prin Hugo Turcotte.

Repriza a doua a fost dominată de către gazde, care au reușit să ducă scorul la 3-1, prin golurile marcate de către Dimitri Pestunov și același Hugo Turcotte.

Publicitate

Însă în cea de-a treia repriză fantasticii noștri jucători au reușit o nouă revenire de senzație.

Semnalul revenirii a fost dat chiar de către căpitanul Roberto Gliga, care a reușit să reducă din diferență în minutul 47’50”, cu un șut senzațional.

În minutul 54’50” atacantul nostru Radim Valchar a reușit să marcheze după o acțiune personală de mare finețe și să ducă scorul la 3-3 (fiind asistat de către Daniel Trancă).

Publicitate

În minutul 57’05”, Tomas Klempa a reușit să aducă echipa noastră în avantaj.

În minutul 59’23”, Carlo Finucci a dus scorul la 5-3 în favoarea echipei noastre, după ce a înscris în poarta goală (fiind asistat de către Roberto Gliga și Cody Fowlie).

În finală echipa noastră va întâlni SC Miercurea-Ciuc, care a reușit să elimine în semifinale echipa maghiară FTC-Telekom.

Publicitate

YouTube video

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Sport

Ciclistul braşovean Edi Grosu, locul 10 în prima etapă a Turului Turciei

Redactia Brasov

Publicat

pe

Rutierul braşovean Eduard-Michael Grosu (Team Delko) a ocupat locul 10 în prima etapă a Turului ciclist al Turciei, desfăşurată duminică, la Konya, pe distanţa de 72,4 km.

Publicitate

După anularea primei etape a cursei, programată sâmbătă, în etapa de duminică s-a impus la sprint olandezul Arvid De Kleijn (Rally Cycling), în 1 h 35 min 38 sec, urmat în acelaşi timp de norvegianul Kristoffer Halvorsen (Uno-X Pro Cycling Team), de francezul Pierre Barbier (Team Delko), de britanicul Mark Cavendish (Deceuninck – Quick-Step).

Grosu a sosit pe 10, în acelaşi timp cu învingătorul. Un alt român, Serghei Ţvetcov (Wildlife Generation Pro Cycling) a încheiat pe locul 69, având şi el un timp identic cu al câştigătorului.

Publicitate

Etapa de luni va avea loc tot la Konya şi se va desfăşura pe o distanţă de 144,9 km, scrie tvr.ro.

Publicitate
Citește mai mult

Sport

Corona Braşov Wolves a pierdut finala Erste Liga în faţa rivalilor de la Sport Club Miercurea Ciuc

Redactia Brasov

Publicat

pe

Sport Club Miercurea Ciuc a câştigat competiţia regională de hochei pe gheaţă Erste Liga, după ce a învins-o pe Corona Braşov Wolves cu scorul de 5-3 (0-1, 3-1, 2-1), joi seara, pe Patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc.

Publicitate

Echipa harghiteană s-a impus cu scorul general de 4-2 în finala desfăşurată după sistemul cel mai bun din şapte partide.

Pentru ciucani au înscris Tihamer Becze (23:56, 36:52), Andrei Taratuhin (28:31), Judd Blackwater (43:23) şi Tamas Farkas (58:34). Golurile ”lupilor” au fost marcate de Cody Fowlie (18:35, 45:30), Joshua McFadden (38:03).

Publicitate

Competiţia a fost câştigată de două formaţii din Miercurea Ciuc, HC Csikszereda (2009) şi SC Miercurea Ciuc (2011, 2020). Sport Club a mai jucat trei finale (2009, 2013, 2019), iar Corona Braşov una (2014).

În sezonul trecut, competiţia a fost oprită în semifinale din cauza pandemiei de coronavirus, iar SC Miercurea Ciuc şi FTC-Telekom au fost declarate câştigătoare ale Erste Liga. Corona a terminat sezonul regulat pe primul loc în acest sezon.

Publicitate
Publicitate
Citește mai mult

Sport

Pilotul braşovean, Dan Gîrtofan, este intfectat cu coronavirus: „Le mulțumesc cadrelor medicale care îmi sunt în aceste zile, cea mai devotată și profesionistă echipă de asistență tehnică”

Redactia Brasov

Publicat

pe

Dan Gîrtofan, cel mai bun pilot braşovean, este internat la Spitalul de Boli Infecioase Braşov după ce a fost infectat cu coronavirus. Chiar pilotul a anunţat acest lucru pe pagina personală de Facebook.

Publicitate

„Giri” a ţinut să mulţumească tuturor cadrelor medicale care au grijă de el, şi spune că se simte bine. La fel cu îl ştim, nu şi-a pierdut optimismul şi speră ca în următoarele zile să fie din ce în ce mai bine.

„Mulți dintre voi ştiu că nu m-am temut niciodată de nimic. Nici chiar atunci, când viaţa, în cele mai surprinzătoare și teribile momente m-a lăsat pentru o clipa fară aer. Mereu am găsit rezerve să-mi împing timpul tot mai în față, să mi-l fac aliat și împreună cu el să îmi fac planuri pe termen lung. Planuri îmi fac și astăzi, chiar dacă de pe un pat al Spitalului de Boli Infecțioase , unde, de la finalul săptămânii trecute, mă ține captiv virusul care parcă se încăpățânează să oprească mișcarea de rotație a Pământului.

Publicitate

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru sinceritatea cu care v-ați manifestat îngrijorarea.

Le mulțumesc cadrelor medicale care îmi sunt în aceste zile, cea mai devotată și profesionistă “echipă de asistență tehnică”.

Publicitate

Vă asigur că astăzi mă simt bine, dar nu atât de bine precum mă voi simți mâine!

Să ne vedem sănătoși!”, a scris pilotul braşovean pe pagina personală de Facebook.

Publicitate
Citește mai mult
Publicitate
Publicitate

De Interes

>