Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Percheziţii la cămătari din Braşov. Percepeau dobânzi de 10% pe lună. Au fost găsite droguri şi o plantaţie de canabis

Publicat

pe

Publicitate

Un cămătar din Râmnicu Vâlcea, ajutat de un bărbat din Braşov sunt ceretaţi pentru camătă şi şandaj după ce au profitat de mai mulţi oameni şi le-au dat mai multe sume de bani cu dobânzi mari, iar apoi i-au ameninţat dacă nu restituie sumele datorate. Mai mult, la percheziţiile făcute de poliţişti a fost găsită şi o plantaţie de canabis, care era la una din locaţiile controlate.

„Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, începând din anul 2021, o persoană, în vârstă de 63 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul unui intermediar, în vârstă de de 32 de ani, din Brașov, ar fi împrumutat, ca îndeletnicire, sume de bani mai multor persoane, iar pentru acestea ar fi perceput, lunar, o dobândă de aproximativ de 10% din suma împrumutată.

Astăzi, 17 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Seviciului de Investigații Criminale Vâlcea și luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Argeș și Sibiu, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor, au fost depistate persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, au fost descoperite înscrisuri și echipamente informatice, precum și mai multe mijloace materiale de probă, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Ls percheziţii au fost descoperite culturi indoor de canabis dar şi mai multe substanţe care par a fi droguri.

„Au fost conduse la audieri 11 persoane, 9 dintre acestea fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și 2 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, se arată în comunicatul IPJ Braşov.

droguri IPJ Brasov
play-sharp-fill

droguri IPJ Brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Fabian Remus

    17 martie, 2022 at 7:48 pm

    Pe cei care dau cu 30-50-100%,nu-i găsește nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes