Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Percheziţii în Brașov: teste COVID false, permise auto și polițe RCA false

Publicat

pe

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează 50 de percheziţii domiciliare la persoane care falsificau documente. Percheziţii sunt făcute şi la Braşov

Publicitate

Perchezițiile sunt astfel:

  • 34 în județul Alba,
  • 5 în județul Hunedoara,
  • câte două în județele Giurgiu, Sibiu și în municipiul București,
  • câte una în județele Arad, Bihor, Brașov, Cluj și Timiș.

Perchezițiile sunt la persoane bănuite de fals material în înscrisuri oficiale și instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie 2020 – aprilie 2022, un bărbat, din județul Alba, ar fi întocmit, în fals, diverse documente, precum permise de conducere, polițe de asigurare RCA, certificate de competență profesională și certificate de teste SARS CoV-2- RT – PCR negative, pe care le-ar fi pus la dispoziția unor persoane, în schimbul unor sume de bani.

Publicitate

Polițiștii au identificat, până în prezent, 63 de persoane care ar fi beneficiat de astfel de înscrisuri false, față de acestea cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

La activități, alături de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, participă atât polițiști din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cât și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Hunedoara, Giurgiu, Sibiu, Arad, Bihor, Brașov, Cluj, Timiș, precum și polițiști din municipiul București.
Acțiunea este sprijinită de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALS ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE ȘI INSTIGARE LA FALS

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALS ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE ȘI INSTIGARE LA FALS

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes