Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Pățania unui turist care și-a petrecut vacanța la Brașov. Ca să poată sta în picioare la duș, bărbatul trebuia să scoată capul pe geam

Publicat

pe

A crezut că merge la munte pentru relaxare, dar condițiile de la locul de cazare i-au lăsat un gust amar. Un bărbat care și-a petrecut vacanța în Brașov a avut parte de o experiență cel puțin bizară atunci când s-a dus să facă duș. Cum camera în care s-a cazat se afla la mansardă turistul nu avea cum să stea în picioare pentru a se spăla. Așa că singura soluție pe care a găsit-o a fost să scoată capul pe geam. Imaginile au fost postate pe TikTok și au devenit virale în scurt timp.

Publicitate

În filmare, turistul arată cum a ieșit pe geamul de la mansardă și le spune urmăritorilor săi că se află în Brașov, la locul de cazare. Până aici nimic nu pare ieșit din comun. Doar că imediat bărbatul începe să povestească faptul că se află la duș, iar aceasta este singura modalitate de a putea sta în picioare.

Filmarea continuă în interior, iar bărbatul arată că vana a fost montată chiar deasupra geamului velux, iar din cauza înclinației tavanului, cei care folosesc cada nu pot sta în picioare. Cel mai probabil, proprietarii s-au gândit că aceasta ar putea fi folosită doar pentru băi relaxante și mai puțin pentru duș.

Videoclipul postat pe TikTok a adunat în jur de 300.000 de vizualizări, peste 10.000 de aprecieri și peste 600 de comentarii. Inclusiv comentariile internauților sunt pe măsura videoclipului:

Publicitate
  • AVP: „Dacă plouă, nu consumi nici apă”
  • ATW: „De aia au și făcut așa proiectul…să strângă apa de ploaie…mai speli o rufă, mai arunci și în WC”
  • GN: „Aici vorbim despre lux. Să faci baie și să admiri stelele e altceva, e topul de pe lume”
  • I: „Să nu te lovească vreun avion”
  • SA: „Privește partea bună a cazării. Zi mersi că nu era stricat geamul și nu puteai să îl deschizi că stăteai cocoșat”
@sorinconst

♬ original sound – Sorin Constantinescu

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes