Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / Pârtiile de schi din partea inferioară a masivului Postăvarul se redeschid, în acest weekend. Administratorii domeniului schiabil lucrează intens la amenajarea întinderilor de zăpadă

Publicat

pe

După ce timp de aproape trei săptămâni, iubitorii sporturilor de iarnă nu au putut să alunece până la baza masivului Postăvarul, administratorii domeniului schiabil din Poiana Brașov vin cu vești bune. Pârtiile din partea inferioară a muntelui se vor redeschide începând de sâmbătă, asta datorită temperaturilor scăzute și a tunurilor care au produs zăpadă artificială din belșug.

Publicitate

Temperaturile din Poiana Brașov au ajuns chiar și la -17 grade, iar acest lucru a permis înzăpezirea pârtiilor cu omăt artificial. Stratul de zăpadă măsoară acum aproximativ 30 de centimetri, iar datorită acestui lucru vor fi redeschise pârtiile Sulinar, Drumul Roșu și breteaua de legătură dintre Drumul Roșu și pârtia Bradul.

În schimb, în vârful muntelui condițiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt excelente. Zăpada măsoară peste jumătate de metru, iar toate pârtiile sunt practicabile. Se poate schia în condiții bune în zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), precum și pe pârtiile Kanzel, Doamnei și Ruia, cu ieșire în Drumul Roșu, apoi către telescaunul Ruia. Și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, sunt deschise pentru cei care vor să învețe să schieze. Până sâmbătă, coborârea din masiv în Poiana Brașov se va face tot cu telegondola.

Amenajare pârtii Poiana Brasov

Amenajare pârtii Poiana Brasov

Publicitate

sursa: Primăria Brașov

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes