Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Parada dedicată Zilei Naţionale a României, în Braşov. Militari şi tehnică militară au defilat sub privirile braşovenilor

Publicat

pe

Sute de militari şi zeci de maşini de luptă au defilat astăzi pe Bulevardul Eroilor din Braşov. Ziua Naţională a României a fost celebrată printr-o ceremonie militară organizată de Garnizoana Brașov după un an de pauză, asta pentru că anul trecut nu au fost organizate asemenea festivități în cadru oficial.

Publicitate

Au participat comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, reprezentanți ai administrației locale, cadre militare în rezervă, veterani și cadre militare în retragere.

Ceremonia religioasă a fost asigurată de un preot militar, iar la ceremonia militarăau luat parte șase detașamente de militari, aparținând unor unități militare din Ghimbav, Brașov și Predeal, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov și Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Mai mult, au defilat detașamente de militari cu tehnică de la MApN și MAI, autostație Falcon, TAB-uri C79, autospeciale MAI, autocamioane cu sistemul Oerlikon, autospeciale Duster, autospecială de extracție și autocamioane cu aruncător calibru 120.

Publicitate

În total au defilat 250 de militari și 31 de mijloace tehnice din cadrul Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.

parada 1 dec

parada 1 dec

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes