Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO /Panică în cartierul Tractorul. Un urs a ajuns, seara trecută, pe strada Grigore Ureche. Oamenii care se aflau pe drum au fugit din calea sălbăticiunii

Publicat

pe

S-a dat alarma, din nou, seara trecută după ce un urs a ajuns până în cartierul Tractorul. În jurul orei 22.00, un mesaj Ro-Alert anunța prezența animalului sălbatic pe strada Grigore Ureche, iar locuitorii din zonă au fost avertizați să nu iasă din case și să fie precauți în cazul în care văd exemplarul.

În imaginile filmate de martori se poate observa că ursul aleargă speriat pe stradă, în timp ce este urmărit de o mașină. La un moment dat se ridică în două labe și încearcă să sară o poartă, dar nu reușește și o ia din nou la fugă.

Câteva minute mai târziu își face apariția și un echipaj de poliție care încearcă să alunge sălbăticiunea. Pe una dintre străzile unde a ajuns ursul circulau multe mașini la acea oră, dar grav este că pe stradă se aflau și câțiva pietoni care au început să fugă în momentul în care au văzut ursul.

Într-un final, animalul sălbatic s-a făcut nevăzut, dar echipajele de poliție și jandarmerie au mai rămas în zonă pentru a se asigura că animalul sălbatic nu va reveni.

Publicitate

Ciudat este că animalul sălbatic a ajuns în cartierul Tractorul, un loc care se află departe de cea mai apropiată pădure. Cel mai probabil, ursul căuta hrană, iar acesta ar putea fi motivul pentru care a străbătut atâta drum în speranța că va găsi mâncare pentru a-și potoli foamea.

Urs in Brasov
play-sharp-fill

Urs in Brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes