Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Pădurile din munții Făgăraș, pictate în culori de toamnă. Imagini impresionante au fost surprinse din dronă

Publicat

pe

Pădurile din munții Făgăraș s-au transformat, odată cu venirea toamnei, iar peisajul pare desprins dintr-un tablou făcut de un pictor celebru. Frunzele copacilor s-au colorat spectaculos și bucură privirile celor care merg în drumeții. Pe contul de Facebook al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a fost postat un videoclip care arată imagini spectaculoase, surprinse din dronă, cu pădurile din inima munților, care au căpătat culori de toamnă.

Publicitate

„Coloritul superb al toamnei în pădurile administrate de Ocolul Silvic Avrig din cadrul Direcției Silvice Sibiu, într-o filmare aeriană realizată de către colegul nostru Robert Mihai pe versantul nordic al munților Făgăraș. Direcția Silvică Sibiu administrează, prin cele 8 ocoale silvice, 119.370 hectare fond forestier, din care 61.065 hectare păduri proprietatea publică a statului. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane de hectare păduri de stat, din care 80% sunt certificate la nivel internațional, și 22 de parcuri naționale și naturale cu o suprafață cumulată de aproape 850 de mii de hectare”, au transmis reprezentanții Romsilva în postarea făcută pe contul oficial de Facebook.

De câteva săptămâni, masivul Făgăraș a îmbrăcat haine de toamnă, iar ținuta de sezon a devenit o atracție pentru pasionații de drumeții montane. După ce se plimbă pe potecile de munte, oamenii ajung în zonele de altitudine de unde admiră tabloul pictat de Mama Natură. La fiecare pas, copacii capătă noi culori care fascinează orice trecător. Culorile vedetă ale sezonului sunt galben, auriu, arămiu, ruginiu sau roșu.

Mulți iubitori de natură nu pleacă din pădure fără să surprindă în fotografii sau videoclipuri spectacolul superb al naturii. Oamenii încearcă să profite cât mai multe de culorile fascinante și de atmosfera de toamnă pentru că în curând iarna își va intra în drepturi, iar munții Făgăraș se vor colora complet în alb.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes