Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Pădurari atacați cu drujbe și topoare de hoții de lemne

Publicat

pe

La doar câţiva kilometri de judeţul Braşov, în comuna Dragoslevale, din judeţul Argeş, cinci pădurari care făceau un control de rutină au fost atacați cu drujbe și topoare de mai multi hoți de lemne. Evenimentul a avut loc astăzi, iar unul dintre pădurari a fost rănit la o mână, însă rana este una minoră.

Publicitate

„La data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici și mai multe persoane a izbucnit un conflict.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în punctul Plăișor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat patru adulți și un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale.

Persoanele în cauză au devenit agresive și i-au amenințat pe lucrătorii silvici cu drujba și un obiect tăietor.

Publicitate

Polițiștii au identificat persoanele implicate și au întocmit documentele necesare, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, conform competențelor. De asemenea, a fost confiscată și cantitatea de 1,5 mc de material lemnos, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită.”, a transmis IPJ Argeş.

Sursa video: ziarulargesul.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes