Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Orban, Tătaru, Bode şi Arafat în vizită la spitalul Covid-19 de la Braşov

Publicat

pe

Premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, secretarul de stat în MAI și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat au venit astăzi la Brașov, fiind întâmpinați de prefectul Mihai-Cătălin Văsii, de președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea, și de primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, se arată într-un comunicat de presă al Prefcturii Braşov.

Publicitate

Primul obiectiv pe agenda vizitei a fost Spitalul modular, construit ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov. 

Unitatea modulară a fost realizată pe baza unui proiect furnizat Consiliului Judeţean, cu titlu gratuit, de Fundaţia Hera şi Asociaţia Dăruieşte Viaţă. Fondurile destinate lucrărilor de construcţie au fost alocate din bugetul Judeţului Braşov. Dotarea celor 28 de paturi de ATI este asigurată, în parte, cu aparatură şi echipamente medicale disponibile în cadrul Spitalului Judeţean, restul fiind repartizate din rezerva de stat, de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă condus de dr. Raed Afarat, pe baza necesarului formulat de conducerea SCJU Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes