Connect with us
Publicitate

Prima pagină

VIDEO / Oaspeți de nivel înalt pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov

Publicat

pe

Aeroport Brasov

Excelența Sa, dl. Andrew James Noble, ambasadorul Marii Britanii în România a vizitat, ieri, șantierul Aeroportului Internațional Brașov.

Este prima vizită oficială efectuată din partea unor reprezentanți de vârf ai diplomației internaționale pe șantierul lucrărilor de construcții al celui mai important obiectiv de investiții din județul Brașov.

E.S. Ambasadorul Andrew James Noble, însoțit de soția sa, Helen Noble și directorul adjunct al Departamentului Comercial al Ambasadei, Luiza Crăciun au fost întâmpinați, la intrarea pe șantier, de vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor și directorul Direcției Implementare Aeroport Brașov, Alexandru Anghel. Aceștia au vizitat împreună perimetrul lucrărilor de construcție de la terminalul de pasageri al Aeroportului.

E.S. Ambasadorul Marii Britanii s-a declarat impresionat de evoluția lucrărilor la terminal și a fost interesat de stadiul lucrărilor și pentru celelalte obiective de infrastructură ale Aeroportul Internațional Brașov. În acest context, E.S. Ambasadorul Andrew James Noble a adus la cunoștința reprezentanților Consiliului Județean Brașov interesul manifestat de un număr important de companii britanice față de acest proiect și a prezentat modalitățile prin care Marea Britanie ar putea deveni un partener activ.

Publicitate

Ambasadorul Marii Britanii în România consideră proiectul Aeroportului Internațional Brașov în topul proiectelor de infrastructură din România, cu o deosebită importanță strategică în transportul aerian de persoane, mai ales pentru relansarea acestui sector în urma crizei Covid-19.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes