Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / O ursoaică şi puiul ei, împuşcaţi după ce s-au urcat pe un submarin nuclear. ‘Întreaga esenţă a Rusiei într-o singură filmare’

Publicat

pe

Reprezentanţii forţelor navale ale Rusiei au apărat decizia de a împuşca o ursoaică şi puiul ei după ce animalele s-au urcat pe un submarin nuclear în provincia Kamceatka. Răspunsul oficial vine după ce înregistrarea execuţiei a strânit critici pe reţelele de socializare.

Publicitate

Marina rusă a transmis că nu exista niciodată altă opţiune de rezolvare a situaţiei după ce animalele s-au urcat pe submarinul acostat în baza Vilyuchinsk din provincia Kamceatka. 

Sute de utilizatori ai reţelelor de socializare au acuzat forţele navale că au fost multe prea crude după ce înregistrarea video a execuţiei a apărut online. „Animale!”, a spus simplu un utilizator, în timp ce un altul a comentat: „Întreaga esenţa a Rusiei într-o singură filmare”. 

Este neclar când a avut loc incidentul, dar înregistrarea a apărut pe 8 noiembrie pe reţelele de socializare. În înregistrare, unul dintre urşi poate fi văzut cum cade în apă după ce este lovit de un glonţ.

Publicitate

„Nu există altă variantă”, se aude o voce din spatele camerei. „Dacă îi alergi şi încerci să-i zgorneşti, ajunge apoi în sate. Aşa te lupţi cu urşii în Kamceatka”.

Nu se ştie ce căutau urşii pe suprafaţa submarinului nuclear. Peninsula Kamceatka găzduieşte zeci de mii de urşi care ajung tot mai des şi într-un număr tot mai mare în zone populate. Peste 50 de urşi agresivi au fost ucişi de vânătorii locali în cursul anului 2020, notează Moscow Times.

Ecologiştii spun că schimbările climatice pot fi considerate în spatele acestor apariţii tot mai dese ale urşilor, gheaţa tot mai subţire de pe coastă forţând animalele să caute mâncare tot mai departe de coastă, notează BBC.

Sursa Adevarul.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes