Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O ursoaică cu pui din Munții Bucegi a intrat peste un grup de turiști în cort. Ce a urmat a devenit viral

Publicat

pe

O ursoaică aflată în căutare de hrană a sfâșiat un cort în Munții Bucegi. Evenimentul a fost filmar iar imaginile au ajuns rapid virale în mediul online.

Publicitate

Femela înfometată a năvălit peste turiștii din Bucegi, scrie News.ro. La scurt timp după sosirea acesteia au venit și puii ei, la rândul lor înfometați. Animalul ar fi fost atras de mirosul de grătar, pe care turiștii îl pregătiseră cu o zi înainte. Aceștia povestesc că au aruncat rămășițele, iar mâncare nu a fost depozitată în cort, ci într-un rucsac agățat într-un copac situat la distanță.

Femela însă a năvălit în cort fiind convinsă că rucsacul se află acolo. Turiștii au filmat intâmplarea, iar imaginile au ajuns virale. Filmulețul a fost de Horia Petroveanu pe Facebook în cursul zilei de marți. În imagini se vede cum turiștii nu au avut treabă cu turiștii, ci cu alimentele pe care aceștia le preparaseră. Mai exact cu un rucsac, pentru care a și sfâșiat cortul.

Pe filmare se vede cum femela nu este speriată nici de câinele ce latră de zor lângă ea și nici de turiștii care o filmează. Mai mult decât atât, la un moment dat, ursoaica se apropie de cățel, vizibil deranjată de lătratul și manifestările lui. Femela a sfâșiat cortul în bucățele și a scos un rucsac, iar turiștii se aud cum îi spun „Băi nu îl rupe și pe ăsta, te rog frumos!”.

Publicitate

Ghinionistul a imortalizat și rămășițele cortului după plecarea musafirilor.

Sursa News.ro, B1 TV

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes