Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / O tânără braşoveancă, mai tare decât Kylie Jenner. Lorena Șerban are cel mai vizualizat clip de pe Instagram, peste 92 milioane de vizualizări

Publicitate

Publicat

pe

La doar 22 de ani, Lorena Șerban, content creator din Brașov, a devenit cunoscută în toată lumea datorită contului ei de Instagram. Lorena Șerban a reușit să o depășească pe Kylie Jenner pe Instagram. Tânăra braşoveancă a creat un video ce a strâns 92 de milioane de vizualizări.

Publicitate

Tânăra a urmărit trend-urile internaționale și a realizat la rândul ei, printre alte milioane de utilizatori de pe TikTok si Instagram, un video scurt pentru #AuroraTrend. A încărcat video-ul la categoria reel pe Instagram și peste noapte s-a trezit cu 92 de milioane de vizualizări.

 

View this post on Instagram

Astfel, Lorena a depășit-o chiar și pe celebra Kylie Jenner, care ocupa locul întâi la cel mai vizualizat reel de pe Instagram, aceasta având 77,1 milioane de vizualizări. În clip, modelul a prezentat o serie de filmări din primii trei ani de viață ai fiicei sale, Stormi.

 

View this post on Instagram

Succesul a bucurat-o pe creatoarea de conținut din România, care postează zilnic poze și video-uri pe care le realizează singură, cu un aparat și un trepied. Tânăra, absolventă a facultății de Nutriție și Dietetică UMF Cluj, este instructor zumba, iar la final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account, scrie www.unica.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes