Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O şoferiţă care se îndrepta spre Braşov, pe DN 1, a mers kilometri întregi pe contrasens. Poliţia Rutieră nu a intervenit, deși a fost anunţată de două ori de un alt şofer

Publicitate

Publicat

pe

O şoferiţă care a circulat pe contrasens zeci de kilometri, pe DN 1, pe raza judeţului Prahova, a fost filmată în cursul nopţii de luni spre marţi de către un alt participant la trafic. Bărbatul susţine că deşi a alertat Poliţia, sunând de două ori la numărul unic de urgenţă, nu a intervenit niciun echipaj de la Rutieră.

Publicitate

Filmarea în care o maşină apare circulând pe DN 1, urcând spre Braşov, dar pe sensul de coborâre, în zona dintre Câmpina şi Breaza a fost postată de către un alt şofer pe Facebook. Potrivit martorului, autoturismul era un Ford Fiesta, înmatriculat în Ilfov. Bărbatul care a filmat susţine că la volan se afla o femeie care a circulat pe contrasens o bună bucată de drum, de la Băneşti şi până la Predeal, unde ar fi făcut stânga spre Pârâul Rece.

Şoferul care a filmat povesteşte că a sunat la 112 pentru a cere unui echipaj de la Poliţia Rutieră să intervină, dar fără rezultat. I s-a spus că maşina va fi oprită în trafic mai întâi la Comarnic, apoi la Sinaia şi apoi la Predeal, dar maşina a dispărut în noapte pe drumul care duce către Pârâul Rece, relatează adevarul.ro.

”Pentru ăştia de s-au trezit că „n-ai auzit de 112″… am sunat, de aceea n-am filmat mai mult, mi-au zis ca îl opresc la Comarnic, trecand de Comarnic am mai sunat inca o data, au zis ca il opresc la Sinaia. Apoi la Predeal a facut oaia stânga spre Pârâul Rece. Rezultat 0. La politie am vorbit ambele dăţi cu agent Albu, politia Prahova, care se va alege si cu o plangere pentru ca nu a facut absolut nimic”, scrie Dani Hamza pe Facebook.

Publicitate
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes