Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O nouă rupere de nori la Sinaia. DN 1 acoperit cu apă după o ploaie torenţială cu grindină

Publicat

pe

Publicitate

La Sinaia a plouat abundent și a căzut grindină, iar Drumul Național 1 a fost inundat. Apa a fost îndepărtată cu ajutorul pompierilor. Jumătate din țară a fost sub cod galben de ploi timp de mai multe ore.

Străzile din Sinaia au fost acoperite de bucăți de gheață după o furtună cu grindină. Ploaia torențială cu gheață a dus la scurgerea de aluviuni pe marginea Drumului Național 1, iar cea mai circulată șosea din țară a fost acoperită cu apă, transmite digi24.

După nici 30 de minute de ploaie cu grindină, străzile din Sinaia s-au inundat, astfel că a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au venit să scoată apa cu pompa.

Traficul a fost oprit mai mult de o oră, iar ulterior a fost reluat alternativ. Oamenii au avut senzația că s-a întors iarna.

Publicitate

-„A plouat foarte puternic, a dat în grindină. Canalele s-au inundat. E a doua zi când trecem prin asemenea situații”.

-„Era alb, efectiv alb. A fost blocaj pe urcare, de la Izvorul Rece, pe două benzi, până la gară, și pe coborâre, de la Poiana Țapului, Sinaia, până la Posada”.

-„A fost foarte puternică. Ne-am retras la hotel, că dacă ne prindea pe drum, era urât”.

-„Au coborât mașinile cu gheață pe ele de sus”.

Vremea a făcut prăpăd și în județul Iași. În suburbiile orașului Pașcani, pompierii au intervenit pentru a scoate apa din casele oamenilor. Zece gospodării au fost inundate în urma ploii torențiale. Codul galben de furtuni a fost valabil în aproape jumătate de țară.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes