Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O nouă razie în Braşov pentru depistarea maşinilor modificate. În doar trei ore polițiștii au aplicat 68 de amenzi în valoare de peste 35.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Ieri, 8 octombrie, între orele 20.00 și 23.00, polițiști braşoveni au organizat acțiuni pe raza municipiul Brașov, ce au avut ca principal scop depistarea autovehiculelor, ce prezintă modificări aduse elementelor de caroserie și sistemelor de evacuare a noxelor.

De asemenea, acțiunile au vizat și conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun dacă nu sunt respectate normele legale, depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor de către conducători auto aflați sub influența alcoolului, menținerea ordinii și siguranței publice, combaterea faptelor antisociale.

În cadrul activităților au fost utilizate aparatele Trucam și Autovision, precum și aparatele DrugTest și alcooltestele.

Pentru abaterile constatate, polițiștii brașoveni au aplicat 68 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, republicată în valoare totală de peste 35.700 lei.

Publicitate

De asemenea, polițiștii au reținut 10 certificate de înmatriculare și 4 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes