Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / O nouă lucrare marca „Dorel”, pe Drumul Poienii. Betonul turnat pe ploaie a ajuns în pădure

Publicat

pe

Publicitate

„Dorel” încă trăieşte la Braşov. O echipă de muncitori care lucra pe drumul Poienii în loc să protejeze şoseaua de eroziunea apei, a reuşit să polueze pădurea din zonă. Asta după ce betonul turnat pentru consolidarea rigolei de pe marginea drumului s-a scurs pe albia unui pârâu în pădurea din apropiere. Pentru că lucrarea a fost făcută greşit, acum Primăria cere refacerea acesteia pe banii firmei responsabile.

Betonul care ar fi trebuit să întărească o rigolă făcută pe marginea şoselei s-a scurs în pădurea de lângă. Lucrarea avea tocmai scopul de a proteja drumul de eroziunea apei. Însă angajaţii s-au apucat să muncească şi să toarne beton pe ploaie.

Mare parte din cantitatea de beton s-a împrăştiat pe o lungime de aproximativ 30 de metri de la locul turnării. Rigola e compromisa. Acum şeful echipei de muncitori pune totul pe seama ghinionului. „Apa! Ce pot să-i fac? Nu mai am ce să îi fac. Eu nu mă pot pune contra lui Dumnezeu. A fost cofrat, dar acum îl reparăm din nou din cauză că o rupt apa. A venit apa pe mijloc. A plouat sus în Poiană. Aici nu ploua şi dintr-o dată a venit ca o viitură. A venit apa şi ne-a rupt tot aici.”, a spus acesta pentru observatornews.ro.

„Din păcate firma care realizeată lucrarea nu a ţinut cont de prognoza meteo şi au fost surprinşi de ploaie şi de viitură. Ei vor reface lucrarea pe cheltuiala lor.”, a spus pentru sursa citataă Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Publicitate

Deocamdată, betonul împrăştiat în albie a fost strâns cu lopata de muncitori.

Ciment in padure
play-sharp-fill

Ciment in padure

Sursa video: Claudiu Loghin

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes