Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O mașină cu numere de București a provocat haos în centrul Brașovului. Şoferul a mers pe contrasens şi a întors pe trecerile de pietoni

Publicat

pe

Un incident de-a dreptul hilar a avut loc în centrul istoric al Brașovului. O mașină înmatriculată în București a circulat pe contrasens pe Bulevardul 15 Noiembrie, în fața Teatrului Dramatic. Imaginile surprinse de martori oculari și distribuite rapid pe rețelele sociale arată un comportament extrem de imprudent al șoferului.

Publicitate

Pe filmare se vede cum șoferul a început prin a merge pe contrasens, punându-se în pericol atât pe el însuși, cât și pe ceilalți participanți la trafic. Ulterior, a efectuat o întoarcere pe trecerea de pietoni, apoi a continuat să circule pe scuarul destinat exclusiv pietonilor. Într-o manevră cu totul ciudată, a revenit pe trecerea de pietoni înainte de a intra, în cele din urmă, pe banda normală de circulație.

Reacțiile publicului au fost imediate și extrem de critice. Mulți internauți și localnici se întreabă cum este posibil ca un șofer să aibă un asemenea comportament nesăbuit într-o zonă atât de aglomerată și importantă pentru orașul Brașov.

[fvplayer id=”1481″]

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostolescu Cezar

    26 decembrie, 2023 at 9:06 pm

    Unde este minunata politie ? Nu aveți numărul mașinii?
    Tara lui cacao vodă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes