Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/customer/www/brasov.net/public_html/wp-content/plugins/wp-schema-pro/classes/class-bsf-aiosrs-pro-schema-template.php on line 415
Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O mașină a Jandarmeriei Brașov a distrus pavajul din fața mall-ului Coresi. Imaginile au devenit virale pe internet

Publicat

pe

Un incident mai puțin obișnuit a fost surprins în fața mall-ului Coresi din Brașov. O mașină a Inspectoratului Județean de Jandarmi a distrus pavajul din fața centrului comercial, iar vehiculul a rămas blocat acolo pentru o scurtă perioadă de timp. Clienții care se aflau în zonă au pus imediat mâna pe telefoane și au filmat accidentul ciudat, iar apoi imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Publicitate
@tataruuu._.a

#5pasidebine #fypage #fy #fypシ #brasov

♬ الله عملت ترند – :):

Filmările au fost făcute pe data de 1 iunie, atunci când jandarmii brașoveni au prezentat copiilor veniți la Coresi tehnica militară, dar unde au amenajat și o tiroliană pentru cei mici. La plecare vehiculele Inspectoratului de Jandarmi au plecat rând pe rând, iar la final a rămas doar mașina din imagini.

Un angajat al mall-ului i-ar fi ghidat pe jandarmi printr-o zonă instabilă, unde pavajul nu putea susține așa o greutate. Practic mașina a trecut pe deasupra fântânii arteziene din fața centrului comercial. Instalația de apă era oprită în acel moment, iar șoferul autospecialei nu a realizat că trece pe deasupra fântânii. Cum țevile sunt din plastic, dalele au cedat imediat, iar mașina jandarmilor a rămas împotmolită acolo.

După ce vehiculul a fost scos din fântână, jandarmii și-au continuat drumul spre casă, iar conducerea mall-ului a început demersurile pentru schimbarea dalelor din zona fântânii arteziene.

Publicitate
@vandopelastragintretinut

#brasov

♬ Tzanca UK Drill Noris Gabriel Edit – Noris Gabriel

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes