Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / O gimnastă de doar 6 ani, din Braşov, a impresionat cu abilităţile sale la „Românii au Talent”

Publicitate

Publicat

pe

Smiley a fost cucerit de Sofia Brok la Românii au Talent. Micuța gimnastă din Braşov, care are doar șase ani, l-a lăsat mască pe cel mai nou jurat al emisiunii cu inteligența și dezinvoltura sa.

Publicitate

Scena de la Românii au Talent s-a bucurat de prezența unei micuțe gimnaste, care a venit la audiții tocmai din Brașov. Sofia Brok s-a prezentat la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr de gimnastică ritmică.

”Vin din Brașov, am șase ani jumătate și mă numesc Sofia Brok Maria. Visul meu a fost gimnastica ritmică, desigur. Particip la concursuri, iau medalii, deja am patru medalii. Sunt bucuroasă foarte mult că sunt aici”, a spus micuța gimnastă atunci când și-a făcut prezentarea.

Smiley a abordat-o pe Sofia când a intrat pe scenă și a întrebat-o cum o cheamă, iar micuța i-a răspuns ”Sofia Brok Maria, tu ce crezi”, iar atunci Smiley a replicat, ”Așa o cheamă și pe fina mea, fata lui Bartoș”, semn că micuța l-a cucerit iremediabil pe juratul care urmează să devină tată de fată.

Publicitate

Smiley și fetița au avut un dialog amuzant, care i-a făcut să zâmbească pe ceilalți jurați și să o admire pe micuța gimnastă pentru inteligența și dezinvoltura sa.

Sofia Brok a primit patru de ”DA” și a trecut în etapa următoare la Românii au Talent. Jurații au fost de-a-dreptul impresionați de micuța gimnastă.

”Bravo, Sofia! Într-adevăr ești foarte talentată și zâmbetul îmi place”, i-a spus Smiley, fetiței.

”Pe mine m-ai cucerit din clipa în care ai intrat pe scenă și mi-a plăcut foarte mult dansul tău, mi-a plăcut prezența ta scenică, felul în care tu te bucuri. Se vede că îți place foarte mult ceea ce faci. Bravo, să continui pentru cred că poți să ajungi foarte departe”, a spus Alexandra Dinu.

”Sofia, te duci acasă la Brașov cu patru de ”DA” și ne vedem în etapa următoare”, a conchis Smiley.

Publicitate

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes