Connect with us

Entertainment

VIDEO / O gimnastă de doar 6 ani, din Braşov, a impresionat cu abilităţile sale la „Românii au Talent”

Redactia Brasov

Publicat

pe

Smiley a fost cucerit de Sofia Brok la Românii au Talent. Micuța gimnastă din Braşov, care are doar șase ani, l-a lăsat mască pe cel mai nou jurat al emisiunii cu inteligența și dezinvoltura sa.

Publicitate

Scena de la Românii au Talent s-a bucurat de prezența unei micuțe gimnaste, care a venit la audiții tocmai din Brașov. Sofia Brok s-a prezentat la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr de gimnastică ritmică.

”Vin din Brașov, am șase ani jumătate și mă numesc Sofia Brok Maria. Visul meu a fost gimnastica ritmică, desigur. Particip la concursuri, iau medalii, deja am patru medalii. Sunt bucuroasă foarte mult că sunt aici”, a spus micuța gimnastă atunci când și-a făcut prezentarea.

Smiley a abordat-o pe Sofia când a intrat pe scenă și a întrebat-o cum o cheamă, iar micuța i-a răspuns ”Sofia Brok Maria, tu ce crezi”, iar atunci Smiley a replicat, ”Așa o cheamă și pe fina mea, fata lui Bartoș”, semn că micuța l-a cucerit iremediabil pe juratul care urmează să devină tată de fată.

Smiley și fetița au avut un dialog amuzant, care i-a făcut să zâmbească pe ceilalți jurați și să o admire pe micuța gimnastă pentru inteligența și dezinvoltura sa.

Sofia Brok a primit patru de ”DA” și a trecut în etapa următoare la Românii au Talent. Jurații au fost de-a-dreptul impresionați de micuța gimnastă.

”Bravo, Sofia! Într-adevăr ești foarte talentată și zâmbetul îmi place”, i-a spus Smiley, fetiței.

”Pe mine m-ai cucerit din clipa în care ai intrat pe scenă și mi-a plăcut foarte mult dansul tău, mi-a plăcut prezența ta scenică, felul în care tu te bucuri. Se vede că îți place foarte mult ceea ce faci. Bravo, să continui pentru cred că poți să ajungi foarte departe”, a spus Alexandra Dinu.

Publicitate

”Sofia, te duci acasă la Brașov cu patru de ”DA” și ne vedem în etapa următoare”, a conchis Smiley.

 

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Entertainment

FOTO – VIDEO / Imagini spectaculoase de pe platourile de filmare ale serialului Egregora, filmul care spune povestea lui Vlad Țepeș

Redactia Brasov

Publicat

pe

Șaizeci de cai și călăreți, desprinși parcă din cărțile de istorie, au invadat întinderile din jurul satului Nămăiești, județul Argeș, la filmările trilogiei Egregora, pentru a pune în scenă un episod din anul 1456: bătălia lui Vlad Țepeș cu Vladislav al II-lea, purtată pentru a recuceri tronul Țării Românești.

Publicitate

În film, rolul lui Vlad Țepeș este interpretat de actorul Daniel Nuță.

Regizorul Andrei Chiriac spune că alegerea nu a fost întâmplătoare și că toate filmările pentru Egregora se vor desfășura în locuri legendare și pline de simbolistică din țara noastră.

Acțiunea se petrece în anul 1456, imediat după moartea lui Iancu de Hunedoara, când Vlad Țepeș a intrat în Valahia cu o armată din Transilvania pentru a recuceri tronul tatălui său de la Vladislav al II-lea, Uzurpatorul, cel care îl omorâse pe Vlad Dracul.

În realitate, bătălia ar fi avut loc vara, pe 10 august, dar regizorul Andrei Chiriac a preferat să adapteze și să filmeze iarna.

Regizorul pune în scenă povestea venirii lui Vlad Țepeș în Transilvania, printr-o trecătoare de puțini știută. Pe drum, acesta întâlnește un personaj misterios, Maria, o văduvă care, împreună cu copiii săi, pleacă din calea războiului, din Valahia spre Transilvania.

„Pentru filmarea acestor secvențe a fost nevoie de o adevărată mobilizare de forțe și doresc să mulțumesc pe această cale oamenilor de bine care au sprijinit acest demers. Și mă refer la Pensiunea Șapte Cai, Primăria Valea Mare Pravăț și multor altor prieteni care au contribuit cu gândul, vorba și fapta la acest demers.”, spune regizorul Andrei Chiriac.

Satul Nămăiești din comuna Valea Mare Pravăț, județul Argeș, este cunoscut mai ales datorită înscrisurilor istorice care fac referire la Icoana Făcătoare de minuni care ar fi fost adusă la Mănăstirea Nămăiești chiar de Sfântul Apostol Andrei.

Publicitate

Filmările la Egregora au început în 2018. În final, vor fi 36 de episoade, împărțite în trei serii a câte 12 episoade.

Au fost turnate deja secvențe în locuri precum Munții Piatra Craiului, Cazanele Dunării, Sfinxul, Peștera Ialomicioara, Valea Obârșiei, Lacul Bâlea.

Regizorul Andrei Chiriac spune că va include în film foarte multe locuri cu rezonanță din România, care oferă peisaje spectaculoase, precum Sarmizegetusa, Râșnov, Sighișoara, Mănăstirile din Moldova, Castelul Corvinilor, Brașov, București etc., astfel încât filmul să fie în același timp o veritabilă promovare a frumuseților României.

video

Sursa foto şi video: Facebook/Egregora

Citește mai mult

Entertainment

VIDEO / Un tânăr din Braşov a improvizat pe loc o piesă rap la „Românii au Talent” folosindu-se de cuvinte alese de juriu

Redactia Brasov

Publicat

pe

Florin are 24 de ani şi este din Braşov. Vine dintr-o familie normală și spune că părinții săi sunt oameni simpli. Mama este croitoreasă, iar tatăl muncitor. A crescut în cartier, în fața blocului, și a fost atras de mic de cultura underground, despre care explică că are mai multe ramuri: graffiti, breakdance și muzică. 

Publicitate

Este pasionat de arte plastice și chiar a urmat cursurile unei facultăți de arte, iar acum este grafician.

Povestește că, deși petrecea mult timp în atelier lucrând, a simțit nevoia să se exprime și prin graffiti în diferite zone ale cartierului în care a crescut. Nu de puține ori, părinții s-au trezit cu polițistii la ușă și a primit multe amenzi. La un moment dat, a depus chiar o cerere la primărie pentru că și-a dorit să facă legal lucrări graffiti, însă demersul său nu a avut succes.

Făcând freestyle-uri și rime pe loc cu băieții pe stradă și-a dat seama că poate cânta și a început să-și producă propriile piese. Este de părere că nu trebuie să abordezi un limbaj vulgar ca să transmiți un mesaj sau să te remarci în acest domeniu, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Jurații de la „Românii au talent” au fost cuceriți de momentul lui Florin Rucăreanu, care a cântat freestyle rap cu rime improvizate. Andra i-a transmis că este impresionată de numărul lui și a avut numai cuvinte de laudă despre acesta.

Concurentul le-a cerut juraților să spună câte două cuvinte la întâmplare, urmând să le introducă pe toate într-o melodie rap. Este de părere că acest gen muzical nu trebuie să implice cuvinte vulgare pentru a avea succes, așa cum se întâmplă de zeci de ani.

Florin Rucăreanu a avut un moment de improvizație excepțional la „Românii au talent”, unde și-a pus în evidență atât creativitatea, cât și talentul muzical. Tânărul a improvizat o melodie cu rime folosind câte două cuvinte de la fiecare jurat.

„Asta înseamnă pentru mine un număr dinamic, fresh, îmi place!”, a exclamat Andra la finalul prestației. „Eu sunt cel mai tare hip hoper travestit în măcelar”, a glumit și Florin Călinescu. Jurații i-au dat, fără nicio ezitare, patru de „DA”, așa că a trecut în etapa următoare.

Publicitate

Florin Rucăreanu a avut multe probleme cauzate de pasiunea sa pentru arta underground. Tânărul a primit numeroase amenzi din cauza faptului că îi plăcea să facă graffiti și char a încercat să legalieze acest tip de artă, după ce a înainat o cerere către Primărie, care nu a avut succes.

În prezentarea sa, Florin a ținut să-și ceară scuze de la părinți pentru amenzile primite de-a lungul anilor și problemele cu care s-a confruntat.

„Îmi cer iertare față de părinții mei pentru că m-au suportat atâția ani și au plătit niște amenzi, doar din simplul fapt că eu nu puteam să îmi manifest sentimentele interioare.

Am luat bătaie și de la intervenție și de la jandarmerie, este greu să le explici oamenilor legii ceea ce simți tu și cum vezi tu arta asta (graffiti). De șapte ani fac muzică rap, hip hop. Respect toate trupele de hip hop din România, care au existat de la începutul apariției acestui fenomen în țară, însă până acum ca evoluție mi se pare că intelectul nostru ar trebui să fie mult mai pus în valoare decât alte mesaje pe care le dăm așa la plesneală.

Publicitate

Același subiect de 20 de ani, nu s-a plictisit lumea de același lucru…cântăm despre cât de șmecheri suntem în cluburi, că avem mașini, mamă câte mașini avem, dar știm să scriem, să citim?! Am decis să mă prezint aici doar a arăta că prin ambiție se poate face ceva constructiv pentru umanitate”, a spus tânărul.

video
Citește mai mult

Entertainment

VIDEO / Rusoaica din Braşov care a impresionat prin vocea, talentul şi frumuseţea ei la „Românii au Talent”. Florin Călinescu: „Ești Angelina Jolie”

Redactia Brasov

Publicat

pe

Angelina este din orașul rusesc Saransk și a venit în România să își dea masterul în Litere. A ales să rămână în țara noastră după ce s-a îndrăgostit și a rămas însărcinată, iar acum trăieşte la Braşov alături de iubitul ei.

Publicitate

Și-a cunoscut iubitul pe Facebook, prin intermediul unor prieteni comuni. Acesta este antreprenor: deține un club și o locație pentru evenimente private. Cei doi îndrăgostiți au gânduri mari împreună și vor să devină o familie cu acte în regulă.

Angelina cântă de când se știe, iar de la karaoke a ajuns să studieze canto. În Rusia a întreținut atmosfera la nunți și a fost pianistă. În prezent, cântă la evenimente private, dar și la festivaluri.

Rusoaica stăpânește foarte bine limba română deși locuiește în România de doar doi ani. Și nu este singura limbă pe care o vorbește. Când era în Rusia a lucrat pe o navă de croazieră ca traducătoare, iar turiștii francezi cu care interacționa au ajutat-o să-și perfecționeze franceza, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Angelina vorbește perfect limba română. Gravidă în șase luni, aceasta a venit pe scena ”Românii au talent”, ca să-și demonstreze talentul.

Deși locuiește doar de doi ani în România, Angelina l-a uimit pe Florin Călinescu în ce privește faptul că vorbește foarte bine românește. ”Vorbești mai bine decât mulți cunoscuți de-ai mei”, i-a a spus Florin Călinescu pe scenă.

”Eu am început să cânt la pian când am avut zece ani și asta era pasiunea mea cea mai mare. La un moment dat, am început să cânt”, a declarat Angelina pe scenă, înainte de a-și începe numărul artistic. Pe scena Românii au talent, Angelina a cântat atât la pian, cât și din voce.

”Angelina, ești Jolie! Ești Angelina Jolie, în afară că ești o rusoaică frumoasă, ai luat și din dulceața românească așa. Și dragostea, iubirea, cu logodnicul, au mai scurtat distanțele alea mari din Rusia. Excepțional ai cântat, simplu, suav. Și muzical, și nu în ultimul rând feminin”, a decclarat Florin Călinescu.

Publicitate

”Mi-a plăcut foarte mult momentul tău, cel mai mult mi-a plăcut improvizația, faptul că ai pus de la tine ingredientul secret, să faci din cântecul ăsta varianta ta, mi se pare că atunci ne numim cu adevărat artiști, când ne punem amprenta pe un cântec și îl interpretăm în felul nostru”, a declarat și Andra.

”Consider că te reprezintă foarte bine piesa pe care ai ales-o. Este exact ca tine. Așa, elegantă, suavă, și ai reușit să transmiți emoție, pe lângă faptul că ești talentată. A fost ca o declarație de dragoste pentru iubitul tău!”, a declarat și Alexandra Dinu.

”Cu patru de DA, se pare că mai stai o vreme în România. Să sperăm că ne vedem sănătoși, într-o etapă viitoare”, a conchis Florin Călinescu.

video
Citește mai mult
Publicitate

De Interes

>