Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / O conductă de termoficare din cartierul Tractorul a cedat. Autoritățile au impus restricții temporare de trafic în zona unde a apărut avaria

Publicat

pe

Serviciul Public Local de Termoficare derulează în aceste zile o lucrare de intervenție la rețeaua de transport agent termic care alimentează cartierul Tractorul, în urma constatării unor avarii pe această rețea. Avaria constatată este pe strada Zaharia Stancu nr 4, pe prima bandă de circulație, pe direcția de mers spre str. 13 Decembrie (banda dinspre mall-ul Coresi, cam în dreptul hotelului Qosmo).

În zona respectivă a fost restricționată circulația pe prima bandă. În funcție de momentul în care vor fi furnizate piesele necesare, lucrările vor începe. Deoarece intervenția presupune săpătura la o adâncime de 2,5 metri, inclusiv cu sprijiniri de mal, în momentul demarării lucrărilor de reparație traficul va fi restricționat, temporar, pe ambele benzi ale sensului de mers dinspre str. Hărmanului spre str. 13 Decembrie, tronsonul cuprins între sensul giratoriu care permite accesul spre mall-ul Coresi și ieșirea din parcarea mall-ului, după terenurile de sport.

Pentru a nu risca producerea unei avarii majore, SPLT a luat decizia reducerii presiunii pentru cele aproximativ 2.500 de apartamente și scăderea temperaturii agentului termic la 50 de grade, față de aproximativ 60 de grade, cât este temperatura în mod normal.

Avarie Tractorul
play-sharp-fill

Avarie Tractorul

Publicitate

sursa foto – video: Primăria Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes