Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / O brașoveancă a reușit să impresioneze juriul „Chefi la cuțite”

Publicitate

Publicat

pe

Claudia Cristescu s-a prezentat la Chefi la cuțite sezonul 9, ediția 16, cu un preparat internațional, inspirat de o rețetă din restaurantul celebrului actor Robert De Niro.

Publicitate

Concurenta, în vârstă de 42 de ani, din Brașov, a venit în ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite cu o rețetă inspirată de un preparat din restaurantul celeberului actor Robert De Niro, dar și cu povești despre viața sa de peste ocean.

Claudia a plecat să lucreze pe un vas de croazieră la începutul anilor 2000, când avea doar 23 de ani, și a vizitat zeci de țări în doar două decenii. În numeroasele ei călătorii, a cunoscut și vedete, printre care Donald Trump, fondatorul Alibaba și Jackie Chan, informează a1.ro.

„Viața pe vas este fabuloasă,” a declarat Claudia în bucătăria Chefi la cuțite. „Am cunoscut vedete, inclusiv cu Donald Trump și mi s-a părut un gentleman. A fost foarte amabil, m-a lăsat să cobor, ”poftiți, doamnă”. M-am uitat la dânsul am zis mulțumesc și am trecut mai departe.”

Publicitate

Pentru ediția 16 Chefi la cuțite, Claudia a decis să gătească un preparat deosebit, halibut în sos de miso, cu crochete de orez de sushi, care se pare că ar fi mâncarea preferată a actorului Robert De Niro.

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes