Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O armă a fost găsită în pădurea din apropierea drumului către Poiana Brașov. Poliția a deschis o anchetă

Publicat

pe

O descoperire mai puțin obișnuită a făcut un brașovean care se plimba cu câinele prin pădurea din apropierea drumului către Poiana Brașov. Bărbatul a găsit într-o râpă o cutie în care erau puse o armă cu încărcătorul ei.

Publicitate

Omul a coborât în pădure ca să strângă niște gunoaie aruncate printre copaci. La un moment dat a văzut o pungă de plastic pe care a ridicat-o și a realizat că în interior se afla ceva. Aceasta era pusă în șase pungi diferite, iar brașoveanul le-a scos pe toate până când a ajuns la o cutie. De curiozitate, bărbatul a desfăcut-o și a văzut că în interior se afla o armă cu încărcător.

Cel care a făcut descoperirea a sunat imediat la poliție, iar în scurt timp o echipă de criminaliști a ajuns la fața locului pentru cercetări.

„Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, dosar ce va fi instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că arma este neletală, cu gaz și este supusă autorizării. Aceasta, împreună cu muniția identificată, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

Publicitate
Pistol găsit în pădure

Pistol găsit în pădure

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes