Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Nouă căruţe pline cu lemn furat depistate de poliţişti la Săcele

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au identificat şi reţinut materialul lemnos transportat de mai multe persoane, după ce acestea au fost identificate în fondul forestier transportând lemnul fără dovada provenienței.

La data de 04.06.2024, în cadrul unei acţiuni desfăşurată pe linie silvică, în scopul prevenirii comiterii unor fapte ilegale, dar și al monitorizării dinamicii grupurilor de persoane cunoscute ca fiind predispuse la comiterea delictelor silvice, poliţiştii săceleni au identificat în fondul forestier național, respectiv în zona Valea Doftanei din mun. Săcele, un număr de 9 atelaje hipo, care transportau material lemnos – fag, faţă de care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoanele nu dețin aviz de însoțire a matrialului lemnos, care să ateste proveniența legală a acestuia.

Măsuratorile efectuate împreună cu angajați din cadrul Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele au stabilit că volumul total de material lemnos, aflat în căruţele identificate este de aproximativ 3,530 mc., acesta fiind lăsat în custodie reprezentanților silvici.

Față de cele constatate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a persoanelor identificate, în conformitate cu legislația silvică, dispunându-se, totodată, confiscarea cantității de material lemnos identificată.

Publicitate
video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes