Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Noi detalii din cazul dublei crime de la Bran. Criminalul a folosit un cuţit şi un topor. Ar fi avut episoade de delir mistic după mai multe vizite la o mănăstire

Publicat

pe

Publicitate

Ies la iveală noi detalii din ancheta omorului de la Bran. Procurorii au constatat că agresorul şi-a ucis victimele cu ajutorul unui cuţit dar şi a unui topor. Chiar dacă probele erau clare, agresorul şi-a recunoscut doar parţial vinovăţia. A spus că i-a lovit pe cei doi cu cuţitul, dar nu şi cu toporul.  

Surse din anchetă spun că inculpatul ar avea probleme psihice şi ar fi sub tratament medicamentos pentru acestea. Mai mult, ar fi avut episoade de delir mistic în ultima perioadă, lucruri care ar fi putut duce la fapta pe care a comis-o. Sursele mai spun că inculpatul devenise extrem de religios și obișnuia să viziteze des mânăstirea Buciumeni din judetul Galați.

„În locuinţă s-a pătruns fără violenţă pentru că a fost deschisă uşa locuinţei de către tatăl suspectului. Mai târziu ne-a comunicat că acesta se află în locuinţă, în podul casei. Organele de Poliţie s-au dus să verifice acel loc, era un loc îngust. Au constatat că era înarmat cu un cuţit şi ameninţa că îşi ia viaţa. S-a şi zgâriat la gât cu acea lamă de cuţit. A avut loc o negociere. Cei de la Acţiuni Speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii. S-au terminat lucrurile fără alte victime. A cedat, a înţeles în faţa negociatorului.

Inculpatul nu a recunoscut fapta în întregime. În sensul că din cercetările de la faţa locului rezultau atât urme de violenţă cu un cuţit cât şi cu un topor. Din declaraţiile date a recunoscut numai împunsăturile cu cuţitul, nu şi agresiunea cu toporul.

Publicitate

(…)

Avem nişte indicii, procurorul de caz analizează dacă problemele psihice ale inculpatului a fost una dintre cauze, (…) în primul rând se va face o verificare, să vedem dacă există un istoric medical al inculpatului”, a spus Adrian Radu, prim procur Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

procuror brasov
play-sharp-fill

procuror brasov

Procurorii au stabilit că exista o stare conflictuală mai veche între bărbatul care i-a ucis pe cei doi soţi şi pompierul ucis. La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul are stabilit termen.

Anterior, Poliţia a primit alte trei sesizări în care suspectul îi reclama pe fratele şi pe tatăl bărbatului decedat pentru violare de domiciliu, tulburare de posesie şi distrugere, cauzele fuseseră soluţionate prin clasare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes